Super netjes/snel

Mijn ervaring, Een mooi product voor een normale prijs! Werkt super en erg handig voor even snel.

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle levering, goed gereedschap!

Gewoon goed

Je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling super

Kwalitief goede producten voor een scherpe prijs !

Ik bestel regelmatig producten bij HBM Machines. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de producten. Zeer veel goede specialistiche producten, voor goede prijzen, ondanks de coronadrukte ook snelle levering.

Correcte services

Vlotte en correcte service.

Prima!!

Makkelijk en vlot besteld, klantvriendelijke website en afhandeling. Snelle levering en product exact wat ik er van verwachtte.

Snelle service en uitstekende kwaliteit en super oplossingen voor het geval er iets mis is, mijn ervaring is dat ik het meteen aan anderen aanbeveel als ze iets nodig zijn.

Perfecte service!

Bestelling geplaatst en wordt super snel verwerkt! Daarnaast vlot verzonden en geleverd. Pakket was goed ingepakt, dus de bestelling was veilig verzonden. Erg fijne service en een product zoals beloofd!

Prima service en snelle afhandeling.

Prima service en snelle afhandeling.

Tevreden ga zo door

Vier sterren altijd ruimte voor verbetering. assortiment prijs bezorgkosten enz.

Super service Klantvriendelijk Uitstekende kwalitijt prijs verhoudelijk Ik ben nu al vaste klant Hartelijk bedankt

Voordelig en snel

Had met spoed een nieuwe soldeerbrander nodig ivb met koppeling die is gaan lekken. De aankoop was voordelig en supersnel geleverd ondanks de corona-drukte. Daarom mijn dank voor de snelle levering.

Top en snel geleverd

Verkeerd product opgestuurd , maar was zo opgelost

Goede website, veel keus en snel geleverd voor een goede prijs!

Zeer goede ervaring. Ik had snel spullen nodig die lastig te vinden kunnen zijn. Voor een top prijs volledige assortimenten gekregen en binnen no time thuis afgeleverd

TOP

Mijn eerdere negatieve referentie wil ik herstellen met positief. Dit omdat Post NL mijn pakketje wel geleverd had maar op een plek waar wij nooit komen...dus ik dacht dat het niet geleverd was. Sorry HBM voor mij vorige negatieve reactie. Bestelling ziet er goed uit voor weinig geld !! Heb gelijk een nieuwe bestelling gedaan.

Alles ok, snel geleverd.

Fantastisch. Snelle bezorging.

ook in deze moeilijke tijd.

Zeer goede machine, prijs- kwaliteit.

Alles netjes op tijd geleverd hier in België, goede service en de kwaliteit van de machines is zeer goed.

Snelle levering en prima kwaliteit!

Snelle levering en prima kwaliteit!

Prima product voor goede prijs en snelle levering.

In mijn geval was het product niet zo gemakkelijk te vinden echter bij HBM was het in 'n paar muisklikken snel geregeld.

Snelle levering, Snel antwoord bij vragen, Top Service

Meerdere malen gereedschap besteld, ook toen het niet duidelijk was hoe ik het moest omschrijven wisten ze me vrijwel direct het goede gereedschap aan te bieden. Top! inclusief de snelle levering en hoeveelheid producten maakt HBM een prima locatie om je gereedschap e.d. te bestellen!

Alles is goed nethes en snel geleverd

Goed snel netjes en correct

Gemakkelijk zoeken in de webshop, goeie prijs snel geleverd, een product wat niet leverbaar snel het bedrag teruggestort gekregen, geen klachten of gedoe daar hou ik van.

Snelle levering :)

Overzichtelijke site met veel handig gereedschap.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht