Tip top in orde op alle vlakken

Uitstekende service prima

Online besteld snel geleverd,goede kwaliteit

Overzichtelijke website waar je snel je product kan vinden,bestellen is snel geleverd.

Goede kwaliteit voor een mooi prijs

Ik heb meerdere malen bij HBM besteld, en elke keer weer tevreden. Mooie goede producten voor een eerlijke prijs. De verzending is ook altijd snel. Ik weet dus al bij wie ik de volgende keer gereedschap moet bestellen!

Kwaliteit, snelle levering en goed verpakt.

De levering van mijn nieuwe werkbanksysteem Kraftwerk werd binnen drie dagen geleverd. Inmiddels geplaatst en zeer tevreden met de werkbank

geweldig

goede en vlotte levering uitstekend bedankt

Zeer correcte afhandeling, zelf met deelleveringen, snel en klantvriendelijk antwoord op info vraag.

Snelle en correcte levering!

Super! Ik ga hier nog gereedschap bestellen.

Zeer goede ervaring

Snel geleverd en gewoon goede producten voor een mooie prijs. Top winkel ga zo door!

Werkt heel goed

Precies wat ik nodig had om een aantal deuken te verwijderen, en het werkt helemaal zoals verwacht ( beter nog zelfs), en geen deuk is te gek.

keurig geleverd tegen schappelijke prijs.

Keurig geleverd tegen schappelijke prijs.

Mooi snel en een goeie prijs

Keurig verpakt en netjes geleverd

Ook in corona tijd snelle levering

Goed product! Ondanks drukte in deze corona tijd snel geleverd

Goed en snel

Zijn zeer tevreden over de goede en snelle levering

Snelle levering

Snelle levering en goede updates van het postbedrijf. Ook was de zending goed ingepakt zodat niets beschadigd

Gewoon top!

Gewoon top!

Top geregeld.

Snel geleverd en duidelijke communicatie.

ik ben ontzettend blij met de goede service en een goed stuk kwaliteitsgereedschap van HBM-Machines

Goed gereedschap is écht het halve werk. Dit heeft HBM Machines ons gegeven en gaan hier veel plezier aan beleven!

Duidelijk en uitstekend

Mijn ervaring is steeds heel goed! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een goede duidelijk site, zeer goed aanbod!

Snelle levering. Prachtige machine.

Snelle levering. De oscilerende schuurmachine voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Het juiste product snel geleverd en voldoet prima

Mooie aanbieding

goede kwaliteit en ik werkt er goed mee

Snel geleverd goede service en je word voorduurent op de hoogte gehouden van de status

Hele snelle en keurige afhandeling van de bestelling, goed product

Snelle en adequate update van de status van de bestelling. Keurig afgeleverd en bijzonder snel. De producten zijn van prima kwaliteit.

Prima levering, goed materiaal

Grote Esch 1010