Snelle levering Goed product HBM een aanrader

snel & correct

correcte levering, goed verpakt, zeer tevreden.

Prima en snelle levering, gunstig geprijsd

Levering was snel en keurig verzorgd. Gunstig geprijsde artikelen, ruime keuze.

Goede en snelle levering

De levering was sneller dan verwacht, en het product werkt perfect. Zeker een aanrader als je gaat voor kwaliteit.

Beter dan verwacht

Om een stofzuiger te repareren had ik speciale sleutels nodig. Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had en de kwaliteit is boven verwachting. Pakket was ondanks de drukte snel thuis, goed ingepakt.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden

Bestellen is zeer eenvoudig en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status.

Good material quality and delivery.

My first order to HBM and perfectly satisfied. Just packaging may be improoved to better witstand transport. All items received in good condition, although package is dammaged. All items correspond to the specification seem in the site, important to give confidance when making an order.

• Would you recommend us? Yes

Uitstekend en goede kwaliteit

Diverse materialen groot en klein besteld en keurig op tijd in goede staat ontvangen. Wat alleen niet logisch is dat de bestelling binnen twee dagen in drie verschillende delen wordt geleverd. Twee aparte doosjes nog niet eens half gevuld elk apart verstuurd en een doosje samen met wat groot materiaal op pellet. Waarom niet alles op pellet verzamelen en in één levering versturen? Dit scheelt ook voor het bedrijf extra niet nodige verzendkosten.

snel

na mijn bestelling werd deze goed bijgehouden en op tijd in huis. Beide bestellingen zoals verwacht. Fijne winkel

Goed geregeld

Bestelling correct en ruim op tijd geleverd. Alles in orde met de inhoud. Volgende keer weer bij hbm kijken

Fijne site en groot assortiment voor een mooie prijs

Ben altijd erg tevreden met hbm producten, goeie kwaliteit. Mooie prijzen en snel in huis zodra je hebt besteld!

super snel en geleverd wat ik vroeg

mijn bestelling is super snel geleverd en was naar waarde wat ik besteld had voor een vriendelijke prijs

Correct

Snelle en correcte levering. Altijd goed materiaal.

Snelle levering

Ruime keuze en altijd snelle levering

Mooie spullen voor een betaalbare prijs. Een aanrader

Super goede kwaliteit en levering

Snelle levering en goede kwaliteit zou er zeker vaker bestellen

Veel keus en snelle levering

Ben bezig met een grote verbouwing en het is momenteel lastig om materiaal en gereedschap in een winkel te halen. Door de ruime keuze kwam ik bij HBM uit en de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Als je snel speciaal gereedschap of opbergers nodig heb is HBM de aangewezen shop.

wel telefoonnummer, maar telefonisch niet bereikbaar

Eindeloos gezocht naar een telefoonnummer....gevonden, maar telefonisch niet bereikbaar. Slechte zaak!

IN EEN WOORD ***!!!

Verkeerde product op gestuurt nu moet ik betalen voor de retour meerdere mail gestuurt geen enkele reactie .Geen telefoonnummer meer je kan ze dus niet bereiken gelukkig hebben ze de winkel dus daar ga ik op terug komen bij ze .......

Levering is snel en zonder problemen.

De levering gebeurt snel en zonder problemen. Het product is van grote kwaliteit.

Top gereedschap!!!

Ik ben blij met de mailtjes en het gereedschap maak der veel gebruikt van en is allemaal wat ik der van wacht !!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Wederom een prettige ervaring met HBM. Ook deze bestelling werd snel geleverd. Prijs kwaliteit is ook prima. Enig puntje is dat 3 artikelen in 3 verschillende zendingen kwamen en dat was niet vooraf duidelijk. Had ik ook niet verwacht.

Snelle levering

Zeer tevreden over HBM

Snel geleverd voor een goede prijs

Goed product en snel geleverd

Fantastische zaak!

Fantastische zaak, surf graag in de webshop en nog liever in de winkel Veel voor weinig wat toch altijd weer een hoop centen zijn . Maar dat maakt niet uit Veel goedkoop spul waardoor je die hebben dingetjes altijd weer meeneemt kwaliteit spul (prijs kwaliteit verhouding) helemaal top Staalboren lasdraad brillen handschoenen veel van mijn grijp voorraad komt bij de blauwe winkel vandaan #hbm is top Ciao

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht