Snel en kwaliteit

Snel gevonden, snel besteld, snel geleverd en een goede kwaliteit product. En de prijs is de verrassing, stuk goedkoper dan hetzelfde product ergens anders. Tevreden hier.

Handige stekker voor een prima prijs

Duidelijke website, goede service

Snelle levering

Snelle levering en top materiaal

Snel, goede prijs en kwaliteit

Zeer snelle levering, goede prijs en kwaliteitsproduct. Wat wil je nog meer?

geweldig

Een perfecte tafelboormachine voor een hele goede prijs. HBM is een winkel naar mijn hart met een geweldige sortering.

Goede en snelle service. Snel geleverd

Prima service.

Gezocht, gevonden en vlot geleverd !

Kwaliteit spullen met goede service!

Mijn bestelling incompleet thuis gestuurd gekregen. Een mailtje gestuurd en een dag later had ik mijn bestelling opnieuw en compleet in huis. Top service!

gewoon goed

gewoon goed

prefekt

alles is verlopen zo als het is beloofd bestelling,levering en de werking van het toestel.

Snelle levering, goede kwaliteit

Bij HBM-Machines een order geplaatst en binnen 3 dagen geleverd. Goede kwaliteit van producten. De website is overzichtelijk en duidelijk.

Goed, snel en simpel

Een goed opgezette omgeving waar producten snel gevonden kunnen worden, snel zoek mogelijkheden, en zeker een snelle levering, een echte aanrader

Prijs kwaliteit een topper

Veel keuze, overzichtekijke site en snelle levering wat moet je nog meer hebben.

Het werkt goed

Goed product werd er mee in de bouw

A great product

An excellent product with a very strong handle that is stronger than wood.

Betaalbaar en vlot geleverd

Erg goed zoals het wezen moet

Gewoon goed en snel

Scherpe prijzen en groot assortiment! Top service!

Alle aanbevelingen

Zeer vriendelijk personeel, de snelste service van België, besteld en geleverd in 3 dagen, allemaal correcte en zeer hoogwaardige machines en gereedschappen.

Prima producten met kleine prijsjes

De producten zijn goed qua prijs/kwaliteit verhouding. En zeker voor de hobbymatige gebruiker zeer aantrekkelijk. Zelfs speciaal gereedschap wat je niet dagelijks gebruikt koop je sneller doordat het niet te duur is en daardoor werk je veel fijner.

Bestellen en de volgende dag in huis.

Product handrateltakel beantwoord volledig aan onze wens. Bestellen en de volgende dag in huis. Prima materiaal en werkt best!

uitstekend

prima website, vooral de functie dat ik een seintje krijg wanneer het product dat ik wil weer op voorraad is. Toen gelijk besteld en met twee dagen in huis, goed verpakt. En ik ben erg blij met m'n bestelling: assortimentskoffers

Ruim assortiment voor een goede prijs

Erg soepel bestelling, afgelopen jaren al veel besteld altijd duidelijke communicatie en snelle levering

Top producten voor een eerlijke prijs

Geweldige kwaliteit voor eerlijke prijzen

Vlot en klantgericht

Snelle levering, precies wat ik zocht. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Prijs kwaliteit

Uitstekend werkmateriaal met zorg verpakt en verzonden+geleverd.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht