Goede kwaliteit en daar mag je wel iets voor betalen idd

100%

Snelle bezorging. Goede kwaliteit. Al het beste!

Geweldige Service

Als beginnende klusser kun je terecht bij de firma, die je voor een leuke normale prijs een degelijk apparaat verschaft. Ik had niet verwacht dat ik als particulier zo gemakkelijk kon bestellen en dat het zo snel geleverd werd. Ik ben reuze blij met deze service en weet nu al dat ik mijn volgende bestelling bij deze firma zal bestellen.

Geweldig materiaal en goede service

Een zeer vluge levering en top materiaal.goede dienst na verkoop

Top!

Duidelijke communicatie en snelle levering, Top!

Toppie

Makkelijk besteld, snelle levering, redelijke prijzen. HBM toppie

prachtige sorteerkist met losse bakjes

Vroeger zaten de vijzen per soort in een bokaal. Nu in mijn nieuwe sorteerkist met losse bakjes. En....met doorzichtig deksel. Ik ben fier op mijn gevulde kisten aan een scherpe prijs !!! M.a.w. opgeruimd staat netjes.

Iedere bestelling is altijd puntgaaf en van goede kwaliteit , prima !!

Ik heb heel goede ervaringen met HBM , de bestelde producten komen altijd op tijd aan en zijn puntgaaf . Als ik nog iets nodig heb ga ik zeker bij HBM te rade ! Jullie zijn goed bezig , doe zo verder ! Hartelijke groeten bob

snelle levering en goede kwaliteit

nooit meer misgrijpen met deze uitgebreide boren en bitjes set

GEWELDIG

Super snel geleverd. Niets kapot of ontbrekend alles goed en netjes verpakt! Aan aanrader. Ik haal alles hier!

Altijd behulpzaam, heeeel veeeel te zien in de winkel.

Ik kom er graag, heel uitgebreid assortiment. Er is een helpdesk aanwezig voor technische vragen. Website is ook uitgebreid, werkt prima. Bert

Uitgebreid assortiment, uitstekende kwaliteit en zeer snelle levering.

Zeer tevreden!

Snelle levering, producten lijken kwalitatief

Snelle levering, zoal thuis als op het werk gebruiken we toestellen en materiaal van HBM.

perfecte levering

Ook tijdens corona op tijd geleverd, goed bedrijf

Snelle levering in België

Uitstekend product.

Enormous selection and superfast!

E-shop as well as the showroom is great! Such a selection of tools and equipment. Great prices as well. I like the existence of own HBM brand and at the same time the offer from well known brands.

• Would you recommend us? Yes

Goed materiaal. En de levering is top

Het product wat ik gekocht is wederom goed en goede snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering maar deel leveringen niet nodig

Het gebeurt vaak dat onderdelen in deelleveringen worden opgestuurd voor de snelheid van het leveren. Dit vind ik alleen erg zonde van het verpakkingsmateriaal en de energie van de bezorgers, graag als optie behandelen, ipv doen.

Snelle levering en zeer goede kwaliteit zeker aan te bevelen

Bestelde het en kreeg snel een bevestigingsmail en daarna een mail wanneer het werd ingepakt dus allemaal heel duidelijk.

Goede prijs kwaliteit, snelle service.

nononsens gewoon goed

Direct en snel gekregen wat ik besteld heb. meerdere malen. Snelle levering en juiste product in goede staat afgeleverd..

Snelle levering en goede prijskwaliteit.

Ik had een compressor besteld. Helaas was de doos aan alle kanten beschadigd. Je kon zien dat er niet voorzichtig mee omgegaan was. Verder was het apparaat wel in orde en geniet ik nu van mijn bestelling! HBM is zeker aan te raden !

snel ontvangen ondanks de drukte

Uitstekende service

Door een defect aan het product werd hetzelfde product kostenloos toegestuurd. Dit vind ik een hele goede zaak van HBM machines! Er werd snel gereageerd op het contactverzoek en het werd dezelfde dag nog opgestuurd. Gewoonweg super!

HBM-Machines goede kwaliteit en snel geleverd voor mij helemaal perfect...

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht