Snel geleverd! Prima prijs/kwaliteit

Direct verzonden en de volgende dag geleverd. Prijs is prima voor de geleverde kwaliteit.

Levering was binnen een week thuis. Heb direct gebruik gemaakt van mijn bestelling . Top

Goede service, opvolging en prijs!

Makkelijk om te bestellen. In de tussentijd goed op de hoogte gehouden van de status en locatie van het pakket en uiteindelijk netjes ontvangen. Blij mee.

CORRECT DUIDELIJK EN SNEL

Klasse gereedschap en niet duur. ook als je belt staan ze vriendelijk deskundig te woord.

Geweldig en betrouwbaar

Het product wat ik heb besteld was snel geleverd en een prima product ik zal het zo weer doen bij HBM Machines

Bestelling kwam in 2 leveringen. Maar werd daar keurig over geinformeerd. Goede betaalbare produkten. Ben er blij mee.

perfect

zeer goed spul en fijne contacten

Supergoed!!

De bestelling had ik redelijk snel in huis, goede updates wat betreft mn bestelling via de mail. Redelijke prijzen. Aanrader!!

Vlotte levering.

De montage instructie van de Hyundai zaagtafel vond ik niet erg duidelijk. De zaag werkt prima.

Klassiek bedrijf, goede service maar leveren duurt wat lang vond ik n.m. kan ook komen door deze rare tijd

Snelle service mooie producten

Geleverd en stevige krat. Ik moest zelf de stobbefrees in elkaar zetten. De handleiding was wel heel simpel en sloeg veel stappen over. Maar product is goed

Kit spuiten

Everything is perfect! Delivery very fast

snel geleverd en goed ingepakt

De eerste keer bij jullie besteld na aanleiding van een duidelijk filmpje op internet van een lasapparaat.Mvg M.Herder

Makkelijke, uitgebreide website. Uitgebreid assortiment. Snelle levering.

Mooi apparaatje

Snel geleverd, goed verpakt, goeie prijs

Gave pomp voor een prima prijs!

Had een vacuumpomp nodig maar zag op tegen de aankoop. (zal wel een rib uit m'n lijf kosten dacht ik) Tot ik hem zag staan op HBM-Machines! In de aanbieding voor €15,-! Gelijk gekocht en snel bezorgd. Hem m'n remmenprobleem, waar ik al een week mee aan het klooien was, gelijk opgelost. Hebben aan mij een klant erbij, da's zeker.

Helemaal super, snelle bezorging en beste prijs/kwaliteit!

Oprijplaat gekocht, snel bezorgd voor een beste prijs. Helemaal blij mee. Thx.

Snelle levering en kwaliteit boven verwachting.

Snelle levering, zeer goede kwaliteit en eerlijke prijs

Mooi spul snelle levering

Goed spul Snelle levering

keigoed en snel, een goede prijs voor een kwalitatief product

ik ben zeker dat ik nog producten van jullie ga bestellen snel en correct afgehandeld en

vlug thuis

en de prijs is leuk betaalbaar

super snel

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding top ga zoo door

Mooie website met veel gereedschap

Veel gereedschap op deze site voor nette prijzen. Misschien is de kwaliteit niet altijd de allerbeste maar voor het huis-tuin-en-keuken werk wat ik ermee doe is het ruim voldoende. Goede prijs/kwaliteit dus. Levering kan sneller in vergelijking met andere websites maar je toch wat te wensen overhouden

Keurig verpakt en snel geleverd

Makkelijk bestellen op de website, snel geleverd. Top.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht