Duidelijke webshop, makkelijk bestellen en snelle levering, kortom Top!

Producten zijn makkelijk te vinden in de webshop van HBM-Machines, duidelijk te zien wat de specificaties zijn. Makkelijk bestellen en snelle levering.

perfect zoals altijd

iedere keer als ik ter plekken in de winkel ben of op de site moet ik mij inhouden :p En keer op keer is de service en de levering perfect op tijd niet te lang wachten.

Onwijs tevreden zeer snelle levering en super kwaliteit

Ben zeer blij met deze winkel weet nu waar ik kwaliteit kan bestellen !!!

Goed en snel

Goede spullen en snel geleverd

Producten voldoen prima aan de verwachting

Al veel aankopen bij HBM gedaan. Meestal snelle en correcte levering. De producten voldoen ruim aan de verwachting en zijn een heel goed alternatief voor de dure A-merken. Op deze manier is het mogelijk voor relatief lage investeringen je assortiment gereedschap op een professioneel niveau te krijgen. Dit levert op termijn een enorme besparing op, omdat uitbesteden van werk of inhuren van gereedschap voorkomen wordt. Samenvattend, een fijn alternatief voor de vakman tegen lage kosten.

Top bedrijf

Goede service Kwaliteit gereedschap is top Snelle levering Doet wat ze beloven In de toekomst ga ik zeker weer bestellen

uitmuntend

Zeer duidelijke website , Communicatie met de klantendienst tijdens corona tijden is zeer goed. Je wordt voor iedere bestelling/ item je besteld op de hoogte gebracht wanneer ze het gaan orderpicken en wanneer het item/ bestelling wordt afgegeven aan de koerierdienst. Zeer goed bedrijf dat zich volledig heeft gegooid op duidelijkheid bij bestelling. Prijs kwaliteit uitmuntend. je kan hun eigen merk nemen of merken die ze in voorraad hebben. voor ieder budget is er iets in voorraad.

Top bedrijf

Super service en een super machine werkt fantastisch super tevreden mee ik ga nog meer bij Hbm bestellen

Top mijn eerste bestelling bij hbm gedaan De klantenservice is goed geregeld Ik ga hier vaker mijn gereedschap halen

Vlotte afhandeling met een goed product

Na het bestel moment direkt een email dat er aan de bestelling gewerkt werd Ook werden wij op de hoogte gehouden hoe ver het was en op het moment van versturen kregen we een mail met het bericht dat we een track en tracé zouden krijgen van Postnl Dat gebeurde idd de andere dag Ondanks corona hadden we onze bestelling in drie dagen thuis

Goede producten, nog betere prijs en uitmuntende service = HBM-Machines

Ik schrijf zelden een review, maar ik ben al een tijdje klant en zal dat nog heel lang blijven! Bedrijf met goede service en mensen met kennis van zaken die altijd klaar staan voor een goed advies of oplossing en nooit kortaf of dergelijk, kortom uitmuntend! Producten worden snel geleverd en goed verpakt. De volgende order is alweer in de maak.

Goede prijzen, goed gereedschap.

Altijd goed gereedschap voor een scherpe prijs.

Snelle levering en goede kwaliteit

Een mooie set tangen besteld die ondanks de Corona drukte lekker snel in huis waren. En als belangrijkste: fijn gereedschap om mee te werken, goede kwaliteit!

Top service !

Super tevreden zijn bezig met wisseling van gereedschap en de eerste 5 koffers zijn al besteld !

Helaas waren niet alle machines te leveren. Maar de geleverde kettingzaag slijper werkt als een trein.

Goed product en snelle levering.

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Top bedrijf.

Super!

Aankoop tafelfrees. Werkt perfect zoals beschreven. Vlugge en stipte levering. Een firma om aan te bevelen.

Prima,goede kwaliteit

Het bestelde gereedschap is van goede kwaliteit. En het is niet te duur. En de bezorging is ook lekker vlot....

Geweldig werd als particulier zonder know how goed geholpen

Goede hulp bij het samenstellen van benodigde materialen

Redelijk geprijsd

De levering verliep iets langzamer dan verwacht, al is dit mogelijk afhankelijk geweest van de hevige sneeuwval. De producten heb ik nog niet allemaal gebruikt, maar ze voelen degelijk aan.

Snelle levering

Snelle levering en eenvoudige site om te bestellen

Goede prijs kwaliteit verhouding. snelle levering

Heb al vaker wat gekocht evenals familieleden en nog nooit klachten of wat dan ook gehad of gehoord.

transparante en vlotte bestelling

Mijn eerste bestellingen bij HBM-machines liep vlot en transparant. Er werd heel duidelijk gecommuniceerd over de verzending van mijn plakjes, die tevens heel snel werden geleverd. Ook het overzicht op de website is heel duidelijk.

Snelle levering en prijs kwaliteit

Goede ervaring. Alles netjes inorde. Van opzoeken op site tot bestelling plaatsen en levering En prijs kwaliteit

Top, goede kwaliteit, snelle levering, duidelijke service, aanrader

Bestel al een lange tijd hier, sinds kort ook een account aangemaakt waardoor alles net even wat inzichtelijker wordt en je zelf de bestelling kan volgen. Kwaliteit/prijsverhouding is super! Niks te klagen, service is ook top, kunnen meerdere bedrijven van leren!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht