geweldig

kan niet beter

Top service

Een betrouwbare en correct afgeleverd

Doen wat ze beloven

Top bedrijf Goede kwaliteit en op tijd geleverd Top service

Van bestellen tot leveren helemaal top

Duidelijke uitleg bij de artikelen, prima kwaliteit. Snelle levering, helemaal blij met mijn bestelling.

Bestelling zonder problemen geleverd, ben zeer tevreden met mijn houtdraaibank HBM 450-300 ben een beginner, en werkt uitstekend ben echt tevreden, klant vriendelijk, daar ik 3 artikelen had besteld, hebben ze een mail gestuurd dat alles de zelfde dag zou komen dat ik direct kon beginnen en op niets er moest wachten, kan niet anders dan de firma aanraden aan vrienden. Dank U wel P, Scheerens

goede kwaliteit,goede service.

spullen vrij vlot in huis<heb geen klachten...gewoon een tevreden klant!

Mijn winkel!

Prijs kwaliteit, perfect Levering ,zelfs in Corona tijd, een dikke duim En met onze Harrytheferryman maak ik de juiste keuze.

Doen wat ze beloven

Los van een ruim assortiment, een erg goede kwaliteit en een scherpe prijs, houdt HBM je keurig op de hoogte van de status van de bestelling. Daar word ik als klant vrolijk van.

Excellent

Quick service, good product

Goede prijs kwaliteit.

Hikoki gatenboren. Goede prijs kwaliteit.

Gewoon netjes!

Onderdeel bestel en 2 dagen later ontvangen zoals het hoort, geen smoesjes, geen vertraging. Top en thx.

iedere keer alles precies volgens afspraak correct geleverd en tegen betaalbare prijzen

correct bedrijf alles verloopt volgens afspraak

Goede service snelle levering van HBM-Machines. Alleen jammer dat post nl er vertraging van gemaakt heeft

Fantastisch

Besteld geleverd precies wat ik wilde

Zeer goede martiale , en snelle verzending .

Zeer goede martiale , en ook nog eens voor een hele gunstige prijs . En snelle verzending , met goede bezorging .

mooie spullen en goede service

Had verschillende dingen geleverd en die zouden in 2 delen binnenkomen. Eerste deel ging zoals beloofd alleen zending 2 had een hapering, gelukkig werd dit erg netjes opgelost en tot tevredenheid alsnog geleverd.

Netjes en correct

eea gaat zoals het behoord, makkelijk opzoeken, bestellen en wordt prompt geleverd.

Bijzonder snelle levering tegen een uiterst scherpe prijs.

Bijzonder snelle levering tegen een uiterst scherpe prijs.

Je krijgt wat ze beloven

Gereedschap en gereedschapwagen besteld. Ziet er allemaal keurig en degelijk uit. Verpakking en verzendtijd ook prima voor mekaar. Ik kom zeker weer terug.

Snel, goedkoop, kwaliteit

Mijn eerste bestelling bij HBM en helemaal tevreden. Eerst had ik wat argwaan, ik vreesde dat de kwaliteit ondermaats zou zijn door de zeer lage prijs maar niets is minder waar. Mijn pakketje werd snel geleverd en de kwaliteit was boven mijn verwachtingen! Hier kom ik zeker terug!

Snelle levering netjes binnen gezet

Snel geleverd vooraf mail gekregen en dat klopte goed met de tijd ondanks gladheid. Aardige schaufeur keurig binnen gezet. Zou er als ik nog meer nodig heb zo weer bestellen . Keurig bedrijf. Dik v d Berg

Kwalitatief goed product en pallet netjes tot in de garage geleverd!

Kwalitatief goed product en degelijk verpakt. Netjes van tevoren gebeld voor een lever afspraak. De chauffeur heeft de pallet netjes in de garage ( achterop het perceel) neergezet.

Snelle levering, top service

Snel geleverd, en precies wat ik er van verwacht had, super!

zeer sneel en goed geleverd !!!!!

Alles klopte, na online bestelling zeer snel geleverd (ondanks de sneeuw) ook heel goed verpakt en kwaliteit van de ventilatoren ook goed .... ga zeker weer bestellen

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht