Goede service en mooie producten

Goed afgehandeld, bezorging kwam in 2 delen maar nog vlot achter elkaar!

Een snoepwinkel voor volwassenen met goede klantenservice

Mooie producten tegen scherpe lage prijzen en een hele goede klantenservice.

Zoals gehoopt

Duidelijke productomschrijving. Prijs erg concurrerend. Levering snel en netjes. Goed verpakt. Product werkt zoals verwacht.

Goeie zaak.

Bestellinge wordt netjes en snel afgehandelt. Je wordt ook goed ol de hoogte gehouden. Janmer dat ze dicht zijn door corona....kom hiet graah

Zeer goede winkel

levert wat ze beloven en op tijd nette prijzen goede producten

Kwaliteit, snelw levering

Ij ben zeer tevreden. Ze leveren snel hun producten en hebben goede prijs kwaliteit verhouding

alles netjes op tijd geleverd

komt afspraak na

Correct en probleemloos

Geen problemen in het hele proces

Ontvangen zoals beloofd

De levering is geweldig verlopen. Het apparaat en de belofte zijn geweldig. Nu vlug aan het klussen en wie weet een volgende aankoop. Top team met HBM. Groetjes een gelukkige klant.

dit was mijn eerste bestelling hier, en zeker niet mijn laatste

alles was perfect. Dank daarvoor

ZEER TEVREDEN

NET BEDRIJF MOTORHEFTAFEL GEKOCHT NETJES VERPAKT EN CORRECT EN SNEL GELEVERD PRIMA ZEER TEVREDEN GR RIETDEKKERSBEDRIJF SINGERDODEWAARD

Prima afgewerkte levering

Mijn bestelling bestond uit een Hyundai silent compressor en ongeveer 40 stuks gereedschappen en materiaal. Zeer tevreden over de kwaliteit van het ganse pakket. De DHZ komt in vergelijk slechts tot in de helft ervan qua degelijkheid voor dezelfde prijs, en de speciaalzaak kost het dubbel voor dezelfde degelijkheid. Tijdens de drukke corona-periode werd deze bestelling binnen 4 dagen geleverd. Een klein foutje dat vermoedelijk door het postorderbedrijf gemaakt werd, werd onmiddellijk en zonder discussie rechtgezet door HBM. De wel beduidende verzendkosten heb ik ingecalculeerd en relatief verkleind door de vergrote, maar gewenste, bestelling: keuze genoeg!

Ik begrijp echter niet waarom mijn bestelling in drie aparte dozen apart wordt verstuurd terwijl alles in een doos had gekund.

Leuke producten voor een leuke prijs

Goede kwaliteit leuke prijs en snelle levering.

Leveren vlot binnen aanvaardbare termijn

Levering verliep correct, zonder meer

Ótimo serviço

Confesso que ao primeiro estava com medo porque é uma viagem muito grande mas so tenho a dizer bem de vocês um excelente serviço a minha encomenda veio em ótimo estado conto comprar mais equipamentos muito em breve

Zeer tevreden.

Zeer snel verzonden , goede kwaliteit . nog veel meer kopen.

Top winkel

De juiste spullen op 1 plek met mooie prijzen ik zeg top winkel

Grote variatie in aanbod tegen een aantrekkelijke prijs

U betrekt blijkbaar vanuit verschillende toeleveranciers uw aangeboden artikelen, welke dan ook deels separaat geleverd worden. Dat houdt dan ook in, dat je ook op diverse dagen gedwongen thuis moet zijn om de verschillende leveringen in ontvangst te kunnen nemen. Een verbetering zou kunnen zijn, de verscheidene bestellingen via u als verzamelpunt dan in een zending samen te pakken en af te leveren.

Correct

Vlotte service, materiaal is geleverd in twee delen, ik vermoed dat dit te maken had met de weersomstandigheden en de drukte. Alles perfect geleverd

Er kan er maar een de beste zijn !!

Mijn eerste keuze is altijd HBM Machines. Altijd een snelle levering, goede prijzen en een behulpzame professionele klantenservice. Website is erg overzichtelijk en goed in categorieën ingedeeld. Daarom altijd eerst bij HBM Machines kijken !!

Genoeg top

Groot assortiment Goede beschrijving en snel geleverd

Erg tevreden over mijn bestellingen !

Ik bestel er vaak wat. Meestal gereedschap voor metaalbewerking en lassen Binnen een paar dagen binnen en kwalitatief prima. Heel veel plezier van.

Ondanks dat ik het product niet meer nodig had super geholpen

Ondanks dat ik het product niet meer nodig had super geholpen.

Goed product voor een goede prijs

Nette site met mooie producten voor een reële prijs

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht