Working as intended

Super gaaf lange staf bitje set voor mijn slagtol.compact compleet

Duidelijke uitleg

Goede service en inlichting over het verloop van de aankoop. Duidelijke aangeving van wanneer het bezorgt wordt.

Geweldige kwaliteit voor een prima prijs!

Afgelopen week meerdere producten besteld, bezorging duurde wat langer maar dat lag aan PostNL. Hele mooie kwaliteit producten die elk duidelijke omschrijvingen hebben op de website. Ik ben zeer tevreden over mijn bestellingen van HBM machines, ze scoren een dikke 10.

vlot geleverd, maar kreeg geen track & trace info

Na plaatsen order kreeg ik snel een bericht dat order klaar stond voor verzending. Toen werd het stil. De bezorger kwam dus enigszins als een verassing, maar wel op de vooraf geadverteerde tijd. Maar we zijn inmiddels toch gewend dat de vervoerder track en trace info stuurt, het was gewoon Post NL De bestelde Dasqua binnenmeter werkt prima, niks op aan te merken

Te veel deel leveringen

Bestellen en levertijd zijn goed niets op aan te merken. Enige is dat er aangegeven wordt dat het een 3 deel levering is en in 4 deel leveringen binnenkomt. Vindt dat milieu technisch minder goed.

Zeer tevreden over artikel prijs en levering

Zeer tevreden heb veel plezier aan mijn multitool En snelle levering

Supersnel goede handleiding

duidelijke handleiding en snel bezorgd

Mooie prijs en goede verzenden bij houden. Alleen verzenden beetje langer duurt door post nl niet van hbm zelf (corona niks doen ) Bestelen balen bij hbm echte super spullen met mooie prijs

Perfect voor een scherpe prijs

Ja mijn oude uitdeukpers had het begeven Nu een 10tons voor een vriendenprijs geweldig

Snel en vlotte levering van een top product!

Prettig

Super berdujf

Geweldige levering accuraat

Prima geregeld

Geen gedoe gewoon snel geleverd

Prima site en snel geleverd

Prima webshop met groot aanbod

Prima producten voor een goede prijs.

Producten zijn zowel prijstechnisch als kwalitatief goed. Apart dat het bestelde vaak in meerdere leveringen wortelt verzonden. Desalniettemin snelle levering en complimenten!

Alles was heel duidelijk!

Ik kreeg in alle mails duidelijke informatie. Bijvoorbeeld dat ik me pakketje in 2 krijg. Super service!

Goede prijs kwaliteit

Bestel regelmatig spullen bij HBM, gewoon een goede prijs/kwaliteit verhouding. Één keer een product besteld waarvan ik later te horen kreeg dat het niet meer leverbaar was. Maar dit is destijds netjes tegemoed gekomen. Algemene ervaring is positief, HBM is de eerste leverancier waar ik zoek als ik iets nodig heb.

Mooi spul voor een scherpe prijs

Diverse uitbreidingen op mijn werkplaats uitrusting, snel gevonden op de site, snel geleverd en het voldoet allemaal boven verwachting.

Netjes verpakt en goede kwaliteit

TIG lasapparaat met toebehoren besteld, alles snel en netjes geleverd gekregen. Lasapparaat en accessoires zijn van goede kwaliteit, zeker voor de prijs.

Eigenlijk een 4 sterren + ofwel een dikke negen voor een top leverancier.

Bestelde materialen duidelijk op de site omschreven. Bestelling eenvoudig en overzichtelijk uit te voeren. Communicatie m.b.t. de bestelling was 100% zelfs een vraag aan de klantenservice werd snel beantwoord. Kortom een leverancier die mijn vertrouwen heeft en op kort termijn een vervolg bestelling kan verwachten.

Prima draadsnijset

Prima draadsnij- en tapset. Snelle en correcte levering.

Netjes, goedkoop en geleverd binnen afgesproken tijd

Hele goede prijs! Je wordt netjes over alle stappen van het order proces geïnformeerd per email. Alleen heb ik de indruk dat de levering wat sneller zou kunnen omdat de zending donderdag al klaar stond, maar maandagochtend pas aan de vervoerder is aangeboden. Was vervolgens wel dezelfde dag nog geleverd. Maar wellicht is dit opzettelijk om te voorkomen dat pakketjes in het weekend op zakelijke adressen worden geleverd.

Top service!

Goede kwaliteit aan scherpe prijs! Aanrader

Geweldige service

Prima geweldige service, persoonlijke benadering in deze tijd is formidabel

Ik ben zeer tevreden met mijn machine

Makkelijk besteld. Snel en goed geleverd. Machine werkt prima. Helemaal goed

Snelle levering en goede producten

Erg tevreden over de prijs/kwaliteit van de geleverde producten. Ga er zeker vaker bestellen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht