Goede snelle service als je iets besteld. Correcte afhandeling

Eerste bestelling gedaan , deze is snel geleverd en ten volle tevredenheid.

Goede service top producten

Perfect!

Een bestelling geplaatst voor een product met een goede prijs. Achteraf verrast dat het zoon kwalitatief goed was! Voor die prijs had ik dat niet verwacht namelijk

Super service!

Super tevreden van mijn aankoop

Duidelijke communicatie. Correcte levering. Degelijk materiaal.

in drie fases geleverd, maar super spul en mooie kwaliteit

Ik ben erg tevreden.

Online bestellen gaat ook prima

Jammer dat de mooie (snoep)winkel momenteel gesloten is maar online bestellen en leveren gaat prima, mooie spullen, goed verpakt en op tijd geleverd

Grote keuze, vlotte levering. Verpakken kan veel efficiënter.

5 items besteld en in 3 verpakkingen ontvangen. Alles had gemakkelijk in een van de verzonden dozen gepast. Ontvangen materiaal solide en goed. Tevreden over de producten.

was prima geregeld en werd uitstekend geholpen

ik had nog nooit van u bedrijf gehoord maar als ik weer spullen nodig heb zal ik het zeker weer bij u bestellen en wanneer de winkel weer toegankelijk is kom ik zeker kijken voor meer spullen

Nette prijs, goed verpakt, snelle levering. Wat wil je nog meer.

Al eerder bij HBM gekocht, zeer goede ervaring. Daarom weer terug. Prijs is een van de laagste, goede spullen snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding en service

Goede professionele producten voor goede prijzen. Zeer uitgebreid assortiment.

Goede kwaliteit gereedschap en het word snel geleverd

Een goed gevoel bij een goed product.

Een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kon op de site goed zien wat ik geleverd zou krijgen. De levertijd was iets langzamer als gemiddeld. Verder geen minpunten. Met vriendelijke groet, Tom van Est

Snel qua leveren en kwaliteit voor concurrente prijzen

Absolute aanrader

Goede service en ervaring

Goede service en ervaring

Prima producten

Prima producten, zoals beschreven. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Alleen jammer dat de 3 producten in 3 dozen werden geleverd, maar dat is waarschijnlijk doordat 1 product van een andere leverancier kwam(?) en het 2e product voorverpakt is in een transport doos, dus het 3e product moest ook een aparte doos hebben. Dus het kan zijn dat het niet anders kon.

voldoet volledig aan verwachting

Na een zoektocht op het internet werd mij duidelijk dat de aankoop van een lintzaag en tafelfrees het beste via HBM kon gebeuren. Niet alleen de machines maar ook de toebehoren zijn voorradig bij HBM-Machines. Helder en gemakkelijk.

Top, snel, betrouwbaar, zorgvuldig!

Zo zouden meer webwinkels moeten werken. Echt super fijn.

Snel en netjes geleverd.

In de middag besteld en binnen 5 minuten een mail dat mij bestelling ingepakt is en klaar ligt om te verzenden. 2 dagen later had ik mijn bestelling binnen.

Super uitstekend

Een supervlotte bestelling en een perfecte levering 10/10 Alles mooi en netjes verpakt op de palet

Prijs gunstig

Soms is product te China maar voor hobby voldoet het prima

Uitstekend, duidelijk en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Een positieve ervaring, bij een volgend item zou ik weer HBM adviseren!

Perfect zoals altijd

Meerdere bestellingen allemaal tip top in orde degeleijke kwaliteit en snelle levering

Elke keer een super verassing

Elke keer je een bestelling ontvangt ben je verast. Het exacte tool dat je gekozen hebt is eens je het on handen nog beter dan verwacht

snel geleverd

de bestelde artikelen voldoen aan de verwachting, het bestelproces is makkelijk en overzichtelijk.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht