Snelle levering tegen een zeer betaalbare prijs.

Zeer goede levering en zeer nette prijs.

Snelle levering en artikel conform verwachting

De magneetstrips waren een stuk goedkoper dan bij andere zaken, werden snel geleverd en voldoen volkomen aan de omschrijving en foto’s op de site én bevallen mij uitstekend.

super

Snelle correcte zending van goede kwaliteit

Op tijd, en goede kwaliteit.

Duidelijk wat er geleverd wordt. Duidelijk wanneer de bestelling wordt geleverd. Top.

gewoon geweldig

het is een makkelijke machine en werkt perfect ben er heel blij mee

Top bedrijf

Mijn bestelling netjes op tijd geleverd!

Snel geleverd, administratief goed onderbouwd! Top!

Niets op aan te merken. HBM-Machines leverde snel wat ik nodig had. Administratief ging het ook prima. Ik ontving de juiste e-mails met goede informatie. Geen moment van twijfel dat het niet goed zou gaan... Dus, ga zo door!!

Goeie collectie, goeie prijs, alleen verzending prijzig

HBM heeft een mooie collectie gereedschappen, tegen een goeie concurrerende prijs. Alleen jammer dat de verzendkosten soms hoog zijn, en voor kleine spullen geen laag tarief, dan wel gratis bij afname van een bepaalde hoeveelheid. Overall, HBM een aanrader gereedschappen!

Goede backoffice

Besteld artikel bleek beschadigd bij aflevering. Zonder dralen en met verhoogde spoed een nieuw artikel toegezonden. Uitstekende service!

Bestel vaker bij hbm altijd netjes optijd geleverd

Als ik iets nodig ben kijk ik altijd eerst even bij hbm of ze het hebben altijd top service hier en snelle levering

Ik had de bestelling naar mijn oude adres gestuurd waardoor het pakket retour ging. Dit was geen probleem het pakket werd opnieuw verstuurd naar het correcte adres zonder extra transportkosten.

Zeer goede klantenservice

Snell levering en juste prijs.

100 m meetlint ziet er goed uit!

100 meter meetlint besteld, snel geleverd met correcte aankondiging van levertijd. Meetlint ziet er goed uit en voldoet aan mijn verwachting.

superbedrijf

zeer goede deals en leveringen.

Top bedrijf!

Bestelling snel ontvangen. Duidelijke site en goede producten. Prijs kwaliteit echt super! Zal iedereen aanraden hier een kijkje te nemen en gereedschap of toebehoren te bestellen

Snelle levering

in 1e instantie compressor die wij hadden uitgezocht van niet meer op voorraad . We kregen advies voor een ander type. Deze dus besteld

Ook ik werd er stil van!

Een low noise compressor gekocht, snel en netjes afgeleverd door vriendelijke en hulpzame chauffeur. Toen ik de compressor probeerde werd ik er bijna net zo stil van als het apparaat, geweldig! Nog veel stiller dan ik had verwacht, top, Had ik veel eerder moeten aanschaffen!

Tevreden

Prima prijs kwaliteit verhouding, duidelijk over de levering.

Na trage start snelle oplossing voor defect product

In eerste instantie duurde de levering lang en werd er een defect product geleverd. Maar de klantenservice heeft dat heel adequaat opgepakt en snel een nieuwe geleverd.

Goede winkel met veel keus

Bestellen al jaren vanalles en nog wat bij hbm altijd veel keus en altijd wel een oplossing te vinden

Gezocht, gevonden en levering zoals aangegeven. Kortom, helemaal top.

Snelle levering en goede apparatuur

Ik zocht een electrische schaaf. Bij HBM voor een hele mooie prijs en snel geleverd. Alweer goede apparatuur voor een prima prijs.

Zeer goed, prima informatie en product is zeer goed

Het is precies zoals omschreven. Product is een trilhamer

Kapot onderdeel is per ommegaande nageleverd

Ik heb een HBM 13 kolomboormachine gekocht. Toen ik die uit ging pakken zag ik meteen dat het beschermkapje kapot was. Via de whatsapp service contact gezocht en ik kreeg vrijwel direct een terugkoppeling dat ze het vervelend vonden en het uit gingen zetten bij de juiste afdeling. Binnen 10 minuten daarna kreeg ik te horen dat ze het betreffende onderdeel direct op gingen sturen naar mij. Top service!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht