Geweldige service

Ondanks wat email wisseling waarin onduidelijk was of er nu wel of niet een product is verstuurd bleek later dat er twee compressors verstuurd zijn. Door de goede service en email wisseling heb ik 1 compressor geweigerd. Ondanks dit misverstand vind ik de service goed en er wordt ook snel geregeerd op email. dus een aanrader om hier te kopen met ook nog eens aantrekkelijke prijzen

TOP! SNEL! GOED!

Bestelling was snel binnen, compleet goed ingepakt. Produkten voldoen aan beschrijving en verwachting.

echt een top bedrijf

geniaal bedrijf met alles voor de doe het zelvers en kleine bedrijven. goeie verhouding in prijs kwaliteit. kwa garantie ben ik atijd zeer tevreden en snel geholpen. vergleken met andere verglijkbare bedrijven is hun service wel het allergrootse verschil.

Gigantisch assortiment en goede service

Kan bij HBM alles vinden om een complete werkplaats op te zetten en naast een snelle levering ook nog een uitstekende service

Complete snelle levering

Op de web side heb ik een filmpje over werken met de afkortzaag van het huismerk gezien. Hiervoor heb ik besloten om de afkortzaag en bank te bestellen. Ik ben hier erg blij mee. Het doet wat het beloofd. Het is gebruiksvriendelijk en nauwkeurig. De prijs is alleszins vriendelijk. Dit gereedschap beveel ik iedereen aan.

Perfect, snel en correct geleverd.

Duidelijke site, ruim assortiment, ga ik zeker vaker gebruik van maken.

Goede orden ontvangen . Snelle levering Echt Super.

geweldig

snel en coronavrij geholpen super

Keurig en snel

Xxx

Mooie prijs/ kwaliteit

Scherpe prijzen en toch kwaliteits materiaal. Kom je niet vaak tegen, maar wel bij HBM

Precies zoals op de beschrijving.

Alles keurig geregeld, bestelling zag er goed uit en ben er erg tevreden mee. Precies zoals op de beschrijving.

Product zeer juist beschreven ben kwaliteit prijs zeer goed! Top service!

Eenvoudig bestellen en netjes geleverd

Ik ben zeer tevreden

Goede prijs en een snelle levering.

Snelle levering van goed product

Duidelijke website en daardoor snel het benodigde gevonden. Duidelijke communicatie en snelle levering voor een goede prijs.

Goed kwaliteit voor een goede prijs. (Kabelschoen krimptang)

Netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Supersnel en voordelig!!!

Supersnel en voordelig!

Snel geleverd. Produkt geleverd zoals omschreven.

Weer top geregeld

Snelle levering, goede prijs kwaliteitsverhouding

Zoals vanouds snelle service en goede kwaliteit!!!!

Reeds meerdere keren gereedschap besteld tot grote tevredenheid. SUPER!!!!!

Ondanks een klein aankoopbedrag een snelle en goede levering.

Goed en duidelijk omschreven op de website

Perfect op tijd geleverd!

Super prijs kwaliteit

Dit is een website met enorm groot aanbod en de beste prijs. De verzending vind ik jammer genoeg redelijk duur, maar met de verzendkosten erbij gerekend is deze site meestal nog steeds het goedkoopste.

Prima levering goed op de hoogte gehouden via de mail wanneer er geleverd word.

zeer goed

kan niet beter