Uitstkekende service, goedkoop en snel.

Uitstekende service, niet duur, grote assortiment met ruime keuze mogelijkheid. Snelle levering!!!

Uitstekende levering van mijn bestelling. Binnen twee dagen was mijn pakket er al. Machine werkt prima. Prijs kwaliteit super! Een aanrader.

Snelle afwikkeling, faire prijs, goed product conform beschrijving

Heel snelle levering zoals in omschrijving. Goed verpakt

Prima service, netjes op tijd

Doe al ruim 18 jaar bestellen bij HBM en heb nog nooit iets aan de hand gehad. Altijd prima in orde.

Goed geinformeerd, snel geleverd!

Vooraf via mail even informatie ingewonnen, goede productkennis en direct het juiste spul aanbevolen.

Prima materiaal

Snelle levering Uitstekend materiaal

Super!

Goede snelle service, de producten zijn super.

Snel en goed

Keurige levering van het apparaat. Succes.

Top geregeld

Materialen makkelijk te bestellen en werd goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit. Perfect

Perfect, zat alleen met een vraag en niet telefonisch bereikbaar vindt ik slecht

snel geleverd prima artikel

prima artikel voor weinig geld

Top!

Goede service en een breed assortiment. The place to be voor gereedschap van kwaliteit!

snel en goed!

product wat ik heb besteld is precies wat ik er van verwacht, snel geleverd en netjes verpakt.

Prijs-kwaliteit en een onberispelijke service

Perfecte klantenservice, snelle verzending en levering. Goederen zijn van een degelijke en professionele kwaliteit

Goeie service

Alles snel geleverd

Alle onderdelen binnen enkele dagen geleverd, geen verkeerde of kapotte onderdelen. In het verleden wel eens een onderdeel ontvangen waar wij uiteindelijk niets mee konden, retour gestuurd, netjes opgelost.

alles ok

goed verlopen

Zeer duidelijke web shop en snelle correcte levering

Zeer snelle levering en een duidelijke webshop. Ga zo door is perfect.

Snelle levering volgens afspraak

Zonder problemen snelle levering van materialen

Helemaal goed.

Niets op aan te merken,product prima,levering prima en alles was precies zoals beloofd.

Nette prijs, snel geleverd.

Mijn eerste aankoop was een gereedschaps-kast, en deze is snel aangekomen, en is precies zoals verwacht. Dus deze eerste kennismaking met HBM is een goede start.

Goede service en snelle levering

Een goede service en en snelle levering

Aanrader

super fijn en cool stoel.

Correct en super snelle levering

Zeer tevreden over HBM-Machines en een absolute aanrader!!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht