Geweldig!

Alles makkelijk kunnen vinden wat ik moest hebben en snel geleverd!

Zeer snelle levering!

Bestelling is kloppend en snel geleverd.

Snelle, correcte levering.

De machine werd keurig op de afgesproken dag geleverd.

Naar meerdere bestelling bij HBM was ik zeer tevreden over hun efficiëntie

In deze corona tijdperk heb ik meerdere bestelling bij HBM gedaan, ook een vraag geselt over een bestelling. Mijn vragen waren goed een snel beantwoord binnen een dag en al mijn bestellingen waren binnen twee tot drie dagen geleverd.

Correct en snel, perfect !!

Duidelijk, stap voor stap op de hoogte, zeer correct en snel!!

Geweldig geegeld

Op zaterdag besteld, maandag ochtend in huis ook nog eens in de aanbieding, beter kan je het niet hebben

Bestelling en levering super snel en correct!

Binnen enkele dagen alle bestelde goederen ontvangen! Bestelde items precies zoals ze ook op de site te zien zijn! Super tevreden over HBM-Machines! Mijn online store!

Snel geleverd, tevreden over product

Lichte en compacte oprijplaten. Prijs-kwaliteit is prima.

Super relax

Ze houden je goed op de hoogte van hoe en waar hey pakketje zich bevind super

Goede prijs /kwaliteit , snelle levering

Goede prijs /kwaliteit , snelle levering

Super Service - guter Preis

Die Konversation war größtenteils in Holländisch. Als Deutscher bin ich trotzdem gut damit zurecht gekommen. Antworten auf meine Fragen kamen zutreffend und sehr zeitnah. Lieferung war ebenfalls zuverlässig und schnell. Die Schleifmaschine ist aus China aber sehr hochwertig und funktioniert gut. Kaufe gerne wieder bei HBM ein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

kwaliteit is goed ,levering prima

Alles naar wens

Snel en simpel

Bestelling was snel en zonder zorgen binnen. Zeker aan te bevelen!

Geweldige zaak 17.00 besteld en volgende dag 8.00 mijn spulletjes op de zaak in een woord top

Super tevreden over de Service en 100% tevreden over de aankoop vooral de compressor HB M geruisloos super

100procent tevreden grandioos materiaal en gereedschap prima

100 procent tevreden met de bestelde spullen binnenkort n 2 kolomshefbrug bestellen als degaragevloer gecoat is

De bestelling en verzending is pikko bello verlopen.

Echter. de Kwaliteit van één van de producten laat te wensen over. Maar voor die prijs kon ik eigenlijk niets anders verwachten. Beter vier keer meer uitgeven voor een kwalitatief toestel, want nu ben ik er niets mee.

Super snel

Heel snel bezorgt en netjes binnen gezet makkelijk in elkaar gezet was heel goed te doen super.

Super!

Snel levering ,goed materiaal fantastisch service

Top website

Fijne producten voor een mooie prijs. Snelle levering.

Zoals altijd snel geleverd en goeie spullen!

Goed bedrijf met alle spullen die de sleutelaar nodig heeft. Snelle levering en prima prijzen.

Zeer duidelijke website

Zeer tevreden, mooie website en snelle levering

Geweldige producten, echt een aanrader

Ik ben ontzettend tevreden over de producten die ik bij HBM-Machines heb besteld en ontvangen. Geweldige goeie kwaliteit en ook nog eens in een Geweldige goeie verpakking thuisgestuurd. Het is een aanrader voor iedereen, en dat mag ook gerust gezegd worden.

Snelle levering en kwaliteit voor je geld.

Snelle levering en kwaliteit voor je geld.

opvolging en update informatie van A tot Z

makkelijk snel en correct

Overzichtelijk, snel en hoge kwaliteit

Wat ik nodig heb is duidelijk en snel te vinden op de uitstekende site. Verzending is snel en goed en de kwaliteit van de artikelen is ruim voldoende. Al met al; mijn favoriete plek om gereedschap en artikelen te bestellen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht