geweldig

momenteel wel veel uitverkocht maar gelukkig de meeste dingen wel weer snel op voorraad. verder erg blij met het snelle leveren van de gekochte producten. ik koop er graag

Perfecte bedrijf voor alles

Bij alles wat ik bestel en krijg gaat het altijd goed. Producten zijn heel goed en de prijs is niet slecht voor een groot bedrijf.

Correcte prijzen en snelle verwerking en levering.

zowel levering als retour sturen omdat ik zelf een vergissing had gemaakt loopt vlekkeloos. Communicatie hierover loopt ook goed. Enkel het feit dat er deellevering zijn is voor de ecologische voetafdruk niet zo goed.

Prima ervaring

Snel en netjes afgeleverd. Alleen jammer dat ik 2 x verzendkosten moest betalen omdat de producten vanuit verschillende magazijnen kwamen.

Snelle levering prima

Goed verpakte snelle levering, helemaal top

Bestelling was erg goed en netjes verpakt, daarbij een snelle levering. Helaas waren er wat producten niet meer in stock maar daar kom ik zeker nog een keer voor terug.

Vooral de levering was snel!

Ik ben tevreden over dit bedrijf. Het enige wat wel een beetje lastig is, is dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn. Gelukkig hebben ze het ongemak wat ik daarvan ondervond ruimschoots verholpen door direct en snel te reageren op mijn e-mails en vragen. En de bestelling heel snel afgeleverd! Super :-)

De site is overzichtelijk, duidelijke informatie. Het bestelde product voldoet aan de omschrijving. De bestelling verliep vlot en het toestel werd correct geleverd.

Doen wat er beloofd word.

Word goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling .Overzichtelijke betalings omgeving op de website.

Goede producten voor een zeer goede prijs!

Zoals altijd levert HBM goede producten voor een attractieve prijs. De verzending was in twee delen en in onhandig grote dozen, dat was jammer. TNT post service blijft matig.

Prima product en service

Snelle levering en prima product

Een voorbeeld voor andere sites!

Zeer tevreden en snelle levering!

Alles in huis voor de juiste prijs.

Veel dingen besteld en in no time bezorgd. Kwaliteit van de artikelen ziet er top uit en de prijzen zijn concurrerend. Zeer tevreden met HBM.

Snel en accuraat

Gereedschapkoffer met inhoud alles wat je nodig hebt als je met de camper weggaat. Mooie prijs en snel afgehandeld en duidelijke informatie voor de bezorging Makkelijk te bestellen

heel uitstekend.

Accuraat en snelle levering. Zelfs vanuit diverse vestigingen.

Zeer korte levertijd en netjes verpakt

Verrijdbare gereedschapswagen (art.nr. 8212) op vrijdagavond besteld en op dinsdagochtend kon er al geleverd worden. Top!

Goed gereedschap en niet duur.

Goed gereedschap. En snel geleverd.

Aanrader!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. HBM staat inmiddels opgeslagen bij mijn favoriete websites.

alles volgens afspraak geleverd

zeer tevreden

zijn goed

ik ben op zoek naar een draaibank maar ik denk dat ik daar voor beter kan langs komen

Makkelijk bestellen, zeer scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle levering.

Goeie snelle levering met juiste inhoud.

Erg tevreden over mijn aankoop. Duidelijk beschrijving zat er ook! Een 10

Snel en goede informatie

Ging volgens afspraak

goed-koop

prijs kwaliteit verhouding is goed

Geweldig..

Supermakkelijk bestellen... direct werd ik gebeld op welke dag ik de bestelling wilde ontvangen. Uitgekozen dag was geen probleem ondanks dat het weekend er tussen zat. Prima service. Ga zo door...

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht