Zeer goede en snelle levering.

Zeer spoedige en nette service na bestellen van producten! Zeker een aanrader

Duidelijk, snel, goed

Blij met mijn bestelling bij HBM. Voor een mooie prijs gereedschap besteld. Werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Na verzending binnen een dag geleverd.

Top machine voor een Top prijs

Ik heb deze machine nodig om een dekvloer te verwijderen en dat gaat uit de kust, met een slagkracht van 6 joules kan je zelfs op lagere snelheden fatsoenlijk bikken! Hoewel ik nog beitels had is het ook fijn dat er nog beitels en boren bij zitten zodat je meteen aan de slag kan. Wel is de koffer van mindere kwaliteit, dus als deze machine veelvuldig op projecten mee moet dan zal deze koffer snel niet meer sluiten.

Wat je ziet is wat je krijgt, kwaliteit en een prachtige prijs!

Wat kan ik hieraan toevoegen...groot assortiment, prima levering. Top: ik ben een tevreden klant. Tip: een telefonisch contact mogelijkheid zou ik zeer op prijs stellen als klant.

Perfect geregeld

Had een gereedschapwagen besteld werd snel en zonder beschadigingen geleverd. Zeer tevreden over HBM en de Michelin gereedschapwagen

Magnifiek

Zeer ruime keuze uit echt allerlei gereedschap en tegen zeer gunstige prijs

Snelle levering

Fijne producten voor een competieve prijs.

Toppers

Snel en correct.

Top.

Zoals iedere keer helemaal top. Goede prijzen en snelle correcte levering.

Goed product, vriendelijk personeel, Fijne Winkel

Ik heb al meerdere producten van het HBM "Huismerk"(tiglas machine, Low-noise compressor, air tools, lasmsaker) en ondanks de lage prijs ben ik als amateur klusser erg tevreden over de spullen en de kennis van het personeel in de winkel.

Snel,duidelijk,goed.

Alles prima verlopen, van bestelling tot betalen tot aflevering. Ga zo verder.

Top bedrijf!

Nooit wat besteld bij HBM-Machines, via advertentie op internet toch wat gereedschap besteld. Goede prijs / kwaliteit en snelle levering. Top team van HBM-Machines.

Snelle en correcte service!

Mijn bestelling werd correct en snel behandeld en het gereedschap is van uitstekende kwaliteit

Klopt exact met de beschrijving

Ik heb een eigen merk HBM lasapparaat gekocht. Werd snel geleverd. Last perfect zoels omschreven.

Top producten en snelle service

Snelle levering van de website Goede omschrijving Goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer tevreden over product en levering

Na online diverse gereedschap kasten te hebben vergeleken de bestelling bij HBM geplaatst. De volgende werkdag werd er contact opgenomen om de levering te plannen, ook dit kon al enkele dagen later. Groot pakket, bij de deur afgeleverd (pallet bezorging) door vriendelijke chauffeur. Makkelijk in elkaar te zetten, mooie kwaliteit. Zeer tevreden met deze gereedschap opstelling.

Snel, goed product

Snelle levering en het product van goede kwaliteid

Goede producten en snelle levering.

1 product was niet op voorraad en daarop werd het geld direct teruggestort. Toen ik aangaf dat ik een alternatief wilde, werd dat geregeld. Mail beantwoording mag sneller, zat nu dagen tussen. Maar daarvoor werd excuus aangeboden en als geste werden de verzendkosten voor het alternatief voor rekening van HBM genomen. Overige artikelen werden snel geleverd en werken naar tevredenheid.

Goed en snel geleverd

Prima service, volgens afspraak geleverd

Makkelijk bestellen en snel leveren.

Goede kwaliteit & Snelle service

Ik was al een paar keer op de HBM website gekomen via een search van Google. In het begin stond ik er wat huiverig tegenover om te bestellen. Echter, de klantvriendelijkheid en de goede service tijdens het bestelproces hebben mij overtuigd. Daarnaast is de kwaliteit van het geleverde buitengewoon te noemen. Een echte aanrader. De duidelijkheid van in het begin over wanneer er geleverd zal worden - bij mij kwam het in 2 pakketjes aan - is de kers op de taart geweest.

Snelle en goede service

Heb mijn bestelling snel en in goede orde ontvangen.

goede kwaliteit en correcte levering

goede kwaliteit en correcte levering

perfect !

veel keuze , staat op tijd aan de deur en betaalbaar

Supper snel en goede prijs-kwaliteit

Mijn levering kwam snel en correct toe en echt top materiaal voor de prijs die ik betaald heb ik ben zeer tevreden met de aankoop hier

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht