Snel en betrouwbaar. en als er iets ontbreekt zullen ze het snel oplossen. SUPER

Super goed en snel geregeld

- Ik heb het artikel wat ik zocht makkelijk en overzichtelijk kunnen vinden via de menu keuze. - Betaling via Ideal gaat lekker snel. - Correspondentie over opdracht, kwaliteit, levering en geaccepteerde betaling zeer duidelijk. - En natuurlijk de levering zoals afgesproken. - Ontvangst van artikel is compleet en dubbel verpakt echt goed gedaan, magazijn! - Dus allemaal +++ - Geen --- kunnen vinden. Mvg Herman

Helemaal super, goede site en snelle levering. Gewoon TOP

De site is zeer overzichtelijk, ruim assortiment en een snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling binnen komt.

gewoon goed

prijs/kwaliteit is prima, service is prima. levering is prima.

Gewoon goed

Je word goed op de hoogte gehouden Over je bestelling en verder lekker gemakkelijk Dik te vrede

Altijd goede producten voor een eerlijke prijs met een perfecte service

Altijd goede producten voor een eerlijke prijs met een perfecte service

Mooie prijzen, top

Top producten aan mooie prijzen. Goede verzending en mooi verpakt.

Gewoon snel en goed

Bestelling, betalen, bezorging, allemaal prima in orde !

Mijn bestelling was eerst niet goed geleverd (incompleet) Maar na een contactformulier ingevuld te hebben en met bijgevoegde foto's verstuurd te hebben binnen een dag reactie en oplossing... Inmiddels vandaag het pakket in perfecte staat en netjes mogen ontvangen, en mag het incomplete ook behouden...

Snelle en correcte levering

In het verleden heb ik meerdere producten bij HBM Machines gekocht. De bestelde spullen worden altijd geleverd. Indien er een levertijd op zit, dan wordt je op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd. Tot nu toe alleen maar goed ervaringen met HBM.

Top winkel

Bestel vaak bij HBM Super prijzen Mooie producten En levertijden en email verkeer perfect geregeld

Veel en goed voor een mooie prijs.

Goede aankoop.

snelle en correcte levering

goede prijs en vlotte levering

zeer snelle orderverwerking

Artikelomschrijving klopt exact met beschrijving op ontvangen verpakkingen. Order direct verwerkt en 1 dag na bestelling ontvangen.

Je begint een klein beetje een vrouw te begrijpen waarom winkelen zo leuk is

Ik woon redelijk in de buurt van HBM en het nadeel daarvan is dat als je er heen gaat je altijd met meer thuis komt als wat je planning is. De keuze is enorm en redelijk wat prijs betreft.

Snel en zaterdag afgeleverd

Super snel verzonden. Werkt prima. Werd zaterdag afgeleverd.

De prijzen bij HBM zijn goed, maar de verzending vind ik duur.

Het is de eerste maal dat ik koop bij HBM. Ik vind de compressor prijs kwaliteit zeer goed. Maar ik betaal 85€ voor een halve palet (28 kg) naar Belgie te verzenden. Daar was ik natuurlijk wel van op de hoogte voor de aankoop.

Goede producten en snelle levering

Enorm tevreden met de producten. Professionele website en erg scherp geprijst.

Goed en snel bezorgt Supper

Heel goed.

Eerlijk service verhaal. Het klopt wat ze zeggen.

Goed product

De levertijd was iets langer dan verwacht maar dat mocht de pret niet drukken. Alles goed verpakt en werkt naar behoren.

Super Daar ik met krukken loop helemaal achter geleverd.

Goed daar ik met krukken loop

Snelle levering en goede service

Nadat ik mijn product besteld heb ben ik stap voor stap op de hoogte gehouden van de status. De bestelling was zeer snel bezorgd!

Snel en duidelijk bezorgd.

Bij de bestelling werd direct al aangegeven dat het in 2 x zou komen. 1 onderdeel was niet voorradig. 1e levering was er binnen 2 dagen, felle sticker erop dat het 1 deel van de levering was, 2e levering was er sneller dan verwacht, ook duidelijk aangegeven dat dit een deel levering was. Netjes verpakt, snel aan het werk. Toppie.

Super!

Na lang zoeken en vergelijken op internet en fysieke winkels was Houkematools ruimschoots de voordeligste optie om een goede verticuteermachine te kopen! Binnen 3 dagen geleverd, alleen de duwboom moest nog gemonteerd worden , olie en brandstof erin en met speels gemak mijn grasmat geverticuteerd, inmiddels 2 en halve week verder en mijn gras heeft er nog nooit zo mooi, vol en groen uitgezien, het is groener dan aan de overkant! De buren hebben inmiddels ook een machine gekocht, maar wel die van 100€ goedkoper.. en dat verschil kan je zien! Al met al een aanrader!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht