geweldig

overzichtelijk site om te zoeken wat je wilt hebben en te bestellen gewoon goed

Prima, als afgesproken geleverd.

Bestelling via internet gedaan en vervolgs afgehaald. Verliep als afgesproken.

Super snel geleverd en precies volgens verwachting

Binnen 1 dag geleverd. Uitstekend. Leuke draaibank voor het kleinere werk.

Groot assortiment met degelijke spullen

Ik heb al regelmatig spullen besteld bij HBM en ben altijd uiterst tevreden. Voor mijn gevoel zijn het altijd degelijke producten voor een goede prijs.

Parfait

Très belle machine ma bétonneuse et fonctionne parfaitement Entre la commande et l envois cela a pris que 3 jours Super rapide et efficace Je recommande cette bétonneuse et je recommande le site en toute confiance Merci

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Super service zoals altijd

Al meerdere malen besteld bij HBM, en altijd alles netjes geregeld. Echt een Top bedrijf.

Snelle levering

Snelle levering, producten zoals omschreven.

Netjes op tijd geleverd

Zoals elke bestelling ook dit weer correct en netjes op tijd geleverd. Prima gereedschap!

Keurig alle bestelde artikelen op tijd geleverd

Prima site, prima producten en super service

Heel ruim aanbod aan schappelijke prijs

Alles wat je zoek is er, de prijs is goed en snelle levering. Sommige actieproducenten zijn wel niet allemaal op voorraad/uitverkocht. De leveringskosten vallen ook redelijk hoog, €10 naar België, als deze lager waren zou ik hier veel meer bestellen. Is momenteel enkel interessant voor grote aankopen. Huismerkproducten(uiteraard China import, maar waar niet) zijn beter geprijsd dan gekende merken en soms ook met betere specificaties. Hier heb je uiteraard ook de garantie op van HBM. Zelf een HBM huismerk elektrode-lastoestel en automatische laskap gekocht. Zeer tevreden ervan, en voor de prijs vind je niks beter.

Bravo HBM

zeer goed bedrijf met kwaliteitsgereedschap tegen unieke prijzen en snelle levering.

Veel keus, en snelle levering.

Ik heb al vaker iets besteld, en het is allemaal netjes afgehandeld.

Uitstekend!

Snelle levering! Woensdags besteld en vrijdags al in huis. Mooi en goed sterk gereedschap! Complimenten

gewoon geweldig.

snel en goed.

snelle service en goede begeleiding pakket onderweg

Moet de verfspuit nog gaan gebruiken maar deze is uitgepakt en ziet er goed uit.

Snelle bestelling en een fijne service!

mijn bestelling geplaatst en netjes snel thuis bezorgd.

Snelle levering

De levering was snelle dan verwacht en alles klopte. De leverancier van de machine op pallet has was helaas niet aan de deur gekomen maar constateerde dat hij met z'n wagen niet door de straat kon. In plaats van contact op te nemen ging hij er van door terwijl m'n vrouw zat te wachten. Gelukkig kwam hij terug toen ik nadat het tijdvak van levering voorbij was naar ze belde en leverde hij alsnog. Jammer dat je HBM nu niet kunt bellen voor advies, maar gelukkig bellen ze jou als reactie op een email. Al met al, dik tevreden.

heel goed en snel

daar kan geen ander tegen op

Erg tevreden vanaf het bestellen tot het eind product thuis geleverd

Geweldig!

Mijn ervaring is goede producten en service.

Mijn ervaring is goede producten en een goede service.

Snelle levering

Bestelling was er snel, prijzen waren goed en ik ben tevreden over de producten. Super.

Top service !!!

Makkelijk zoeken en bestellen. Deellevering alvast geleverd i.p.v. wachten tot de order compleet is. Gemakkelijk en levertijd sneller dan op de website aangegeven (verwachtingsmanagement). Zal ik zeker adviseren bij anderen.

Snel geleverd, prima product

HBM verkoopt voor ieder wat, van duur merk gereedschap tot voor instap gereedschap voor soms.

HBM is tot nu toe beste

Helemaal perfect!