Prima product, goede levering

Op zoek naar een buigijzer voor 15 en 22mm die betaalbaar is, én gevonden bij HBM. Solide kwaliteit en goed buigwerk, ook met 22mm!

Snelle levering

Goede en snelle levering.

Positief verrast

In het groots assortiment vind ik meestal alle producten bij HBM die ik nodig heb. Het leveren ervan gaat ook probleemloos. Laatst had ik een defect product ontvangen. Na het melden hiervan werd dit snel en genereus opgelost, echt heel goed. Voor mij was dit een goede reclame voor HBM!

Komt overeen met beschrijving product en snelle levering

Goede service en snelle levering.

Supersnel

Zeer tevreden degelijk product zoals beschreven en een zeer snelle levering

Top!!

Onze bestelde poetsmachine werd snel en netjes geleverd!! Erg tevreden over de machine ook!! Bedankt.

Onnodig papier gebruik

Beetje onnodig om 3 kleine stukjes gereedschap in 3 grote dozen te versturen Maar bestelling was goed

Goed product, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding, snel geleverd

Beter dan ik had verwacht

Product uitstekend, bestellen super makkelijk, prijs goed, levering snel. Kortom alles piekfijn in orde

Top zeer snel geleverd .

Top zeer snel geleverd.

Snel en goed verpakt

Zeer goede producten snel geleverd

Zeer goede producten snel geleverd

Goede en snelle levering

Overzichtelijke website waar ik snel vond wat ik zocht. Artikelen besteld. Binnen 5 dagen werden ze keurig geleverd.

Super goed geregeld.

Snelle levering, Goeie prijzen, perfect ga zo door!!

Vlotte en snelle verwerking en levering

TOP!

Goede ervaring

Prijs kwaliteit top, en op tijd geleverd

Snelle levering, en degelijk materiaal zijn voor mij doorslaggevend

Prima polijstmachine voor scherpe prijs

Afgelopen week een HBM polijstmachine aangeschaft. Levering was keurig op tijd. Duidelijke factuur. Machine wordt geleverd in hard plastic koffer met metaalsluiting. Degelijk apparaat. Prima gebruiksaanwijzing in het Nederlands. Meegeleverde accessoires van goede kwaliteit. Hoge kwaliteit lamsvacht. Toerental is instelbaar. Voelt stevig aan. Machine produceert vanzelfsprekend geluid dus gehoorbescherming is aan te raden. Poetsresultaat is volkomen naar verwachting!

Snelle levering in een nette verpakking. Mooie momentsleutel voor een nette prijs.

Snel en goed geregeld

Top geregeld

Prima service en levering

Goede levering duurt niet te lang en je wordt goed op de hoogte gehouden over hoe ver het staat met je bestelling. Heb gelijk weer wat besteld.

In orde

Bestelling snel en juist geleverd. Gisteren in elkaar gezet. Dat was niet heel eenvoudig maar is uiteindelijk toch gelukt. Nog niet gebruikt. Maar denk dat dat wel los zal lopen

Prima service en goed product...

Prima service en snel geleverd, zou er zo weer bestellen....

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht