Alles zonder problemen.

Voor mij bestellinging online had ik nog een paar vragen die zeer snel beantwoord werden via email. Na bestellinging kan je een tijdslot aanduiden om de bestelling af te halen en de vrindelijke medewerker heeft zelfs geholpen met de bestelling in te laden. De draaibank, klauw en bijtels zijn van zeer goede kwaliteit en goed ingepakt.

Super goede service en levering!

Super goede levering en service. Erg blij mee.

Uitstekende producten, vriendelijke medewerkers die afspraken nakomen.

Wederom een zeer positieve ervaring bij HBM. Of ik nu in de winkel iets koop, iets online bestellen en afhaal, het is altijd zo als afgesproken. Kortom geweldige zaak met mooi assortiment en top personeel.

Fantastisch mooi bedrijf, goede prijs/kwaliteitverhouding, goede service en snelle levering!

Een gereedschapswinkel met zo'n uitgebreid en breed assortiment ben ik nog niet tegen gekomen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook voor de smalle beurs is het hier goed shoppen! Je wordt vriendelijk geholpen door het personeel. Via online-bestelling ook een goede service en snelle levering! Kortom: Een geweldig en fantastisch mooi en goed bedrijf!

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Ondanks de verhuizing naar een nieuw magazijn werd de bestelling sneller dan verwacht geleverd.

Prima aankoop gedaan

Bij HBM een vacuümpomp en een slangen set besteld van eigen merk. De reden was dat de prijs/kwaliteit verhouding hier het beste leek. Ik had ook nog even contact gehad met de klantenservice omdat ik vragen had over de levertijd, dit ging soepel. Snel ontving ik mijn pakket , alles keurig netjes verpakt en vooral goed compleet. Pompje en slangenset voldoen prima aan mijn eisen en deze dan ook al enkele malen gebruikt. Ik zal vaker bij deze winkel gaan bestellen en ben uiteraard ook van plan om eens de showroom te gaan bezoeken als ik in de buurt ben.

Zeer tevreden snelle levering

Top Service

Een duidelijke website, goede producten en nette communicatie. De order kwam in 2 zendingen ipv 1 en dit verliep soepel, zonder enig probleem; kortom gewoon top!

TIG 200 AC/DC lasapparaat doet wat hij moet doen.

TIG 200 AC/DC aangeschaft voor hobbymatig gebruik. De eerste keer tijdens een lascursus gebruikt. Het is een fijn apparaat met een hoop instelmogelijkheden. Enige minpunt is dat de blauwe beschermkap onder aan de slang van de TIG toorts niet goed vast zit. Met een beetje tape is dit te verhelpen. Dit zou beter moeten.

Alles keurig geleverd

Mijn bestelling is verdeeld over 2 pakketten en hierover ben ik keurig geinformeerd. Het eerste pakket kwam direct en de tweede duurde wat langer. Het stond op de website dat HBM aan het verhuizen is en het is te verwachten dat zendingen dan gesplitst worden. Ik ben dik tevreden over de leveringen.

Snelle levering en goed materiaal

Perfect!

Vreselijk!

Ik heb als cadeautje een doppenset besteld. Hij kwam later aan, maar dat is vantevoren gezegd, de levering kon wat langer duren. Echter de doppenset was incompleet en voldeed niet aan de verwachtingen. Ik probeerde te bellen, maar geen telefoonnummer. Ik vul online een formulier in: al dagen geen reactie. Sinds drie dagen stuur ik elke dag een mailtje, maar geen reactie.

Nog nooit over te klagen gehad!

Nog nooit over te klagen gehad!

Alles volgens afspraak

Prijzen waren extreem scherp en werd goed gecommuniceerd over levertijd. Levering was in 3 delen. Laatste 2 delen duurde wel even, maar zoals eerder gezegd was dat wel van te voren aangegeven

Ik had een telescoop takken zaag besteld En deze was boven verwachting De zaag zaagt zeer gemakkelijk dikke takken op hoogte . Levertijd duurde iets langer dan normaal , maar dit kwam dat HBM bezig was met verhuizing. Ondanks toch nog snel geleverd gekregen Top mijn dank ..

Ondanks verhuizing korte levertijd

Prima duidelijke website, zeer ruime sortering, super kwaliteit.

Tevreden met product, levering duurde wat langer

Zeer tevreden over de ontvangen producten voldoet aan de verwachtingen. Wel heeft de levering zo’n 2 weken geduurd voor dat alles binnen was maar heb begrepen dat er een verhuizing van het magazijn gaande was. Hoop dat dit bij de volgende bestelling beter gaat. Wat ik wel zeer groot minpunt vindt is dat er geen telefonisch of direct contact met de klantenservice mogelijk is, dit kan alleen via de mail en een reactie duurde 2 werkdagen.

Bestelling makkelijk geplaatst

Bestelproces was zeer eenvoudig, assortiment zeer groot. Helaas was door de verhuizing bij HBM de zending 3 dagen vertraagd. Nor.aal is dit niet! Product zoals verwacht en prettig geprijst

spijtig van 3 pakketten en onvoorzichtige levering

De pakjesman was niet voorzichtig met de verscheidene pakketten. Alsook vond ik het jammer dat het in 3 keren toe moest komen

Post had het paket zoek gemaakt. Na mailtje gelijk kosteloos opnieuw opgestuurd. Twee dagen later al in huis. Reden om alles daar voortaan te bestellen.

Prima bedrijf en uitstekende service!

Eigenlijk gewoon 5 sterren waardig. De reden dat ik 4 sterren geef is dat het bijna 10 dagen duurde eer ik de bestelling toegestuurd kreeg. Eerlijkheidshalve: op mijn vraag via whatsapp (waar direct antwoord op kwam) waarom het langer duurde kwam het antwoord dat ze midden in de verhuizing naar een nieuw distributiecentrum zaten. Begrijpelijk maar had de spullen asap nodig. Uiteindelijk is alles alsnog goed verlopen, dank daarvoor!

Bestelling was snel binnen

Het gene wat ik besteld had was snel in huis netjes verpakt zonder over daad aan verpakkingsmateriaal ziet er keurig uit de geleverde spullen

slecht

Van drie keer bestellen twee keer misgelopen, geen enkel respect voor de klanten of voor hun contractuele verplichtingen.

Wat een geweldige ervaring om met de HBM machines te werken

De machines die ik besteld heb zijn op tijd geleverd en werken prima! Dankzij HBM voelt het werken zoals spelen in de speeltuin.

Goed product op tijd geleverd

Op HBM kan je bouwen en vertrouwen

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht