super snel en ben zeer tevreden op het apparaat.

Hoi, Ik heb een draagbare compressor gekocht. werd snel geleverd en ben er erg blij mee. Groetjes,

Snel geleverd

Alles is snel en correct geleverd, alleen jammer dat de 4 producten die ik besteld had in 3 leveringen waren opgesplitst. Voor de duidelijkheid ik heb maar 1x verzendkosten betaald. Het is niet erg dat het 3 leveringen zijn maar wel lastig, en het lijkt mij voor hbm ook een kostbare zaak. Verder top

Geweldig en netjes geleverd

Geweldig apparaat. Ben er erg blij mee

Materiaal besteld. Verschillende mailtjes ontvangen hoe de status ervoor stond. Zeer duidelijk Snelle levering. Goede kwaliteit.

Helemaal top

De hbm 200 ci mig inverter gekocht, na de review van harry the ferryman. Een super apparaat en snel geleverd. Helemaal top. Doet wat je ervan verwacht.

Groots aanbod en vlot geleverd

Zoals meestal volgt na een bestelling bij HBM de afleverong binnen enkele dagen. En zo ook nu, hoewel mijn bestelling uit twee onderdelen bestond had ik alles tweedagen later in huis. Helemaal top.

Zeer goede service

Goede afspraken en levering, gewoon goed. Niets op aan te merken. Goede prijzen ook

Snelle levering en goede spullen.

Snel geleverd, goed verpakt.

Super geregeld

Na de betaling is het produkt snel geleverd. Het voldoet volledig aan de verwachting. Wij hebben er reeds met plezier meegewerkt.

Meer dan goed prima service en levering

Zeer positief en professioneel.

Uitstekende producten en snelle levering

Het gewenste product is snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit. Beter dan verwacht.

Geweldige service

Mijn artikel (een gereedschapskoffer) was beschadigd binnen gekomen en na één mailtje kreeg ik direct reactie dat er een nieuwe zou worden opgestuurd en de oude mocht ik houden. Met 2 dagen was alles geregeld. Een perfecte service die je niet vaak meer ziet en ik zou deze winkel zeer zeker aanbevelen bij anderen.

goede spullen, breed assortiment, snelle levering

goede spullen, breed assortiment, snelle levering

super service en correct

zeer goede ervaring

Bijna helemaal goed

Het montage-materiaal, benodigd om de cementmolen in elkaar te zetten, was niet geheel compleet en kwam niet overeen met de handleiding. Na een berichtje naar HBM ontving ik binnen 2 dagen het juiste materiaal.

Verbeter de logistiek

In één order 2 artikelen geplaatst. Artikelen apart geleverd en 2x verzendkosten moeten betalen. Milieutechnisch niet verantwoord in deze tijd.

Topper

Prima afhandeling en snelle levering Top

Perfectos

Niets te klagen over het lasapparaat niets te klagen over de prijs. Alles is perfect goede service. Ik geef een 10+.

werkt prima

Bezorg tijd is 4 werkdagen best wel lang?

Snelle levering en goede kwaliteit prijsverhouding

Kan niet anders zeggen dan goed tot zeer goede leveringen service.

Kan eigenlijk voor al mijn gereedschap benodigdheden bij jullie terecht. Goede website en bieden goede oplossingen bij vragen en anders. Zeer tevreden

Snel geleverd en mooi product!!!

Snel geleverd en mooi product!!!

goed en snel geleverd!!

alles volgens afspraak geleverd, en de kwaliteit is ook dik in orde!!

SNELLE LEVERING / GOED VERPAKT / TOP MATERIAAL!!

De volgende keer bestel ik hier weer!!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht