Hbm leverd snel en goed.

Hbm leverd snel en goed,zeker aan te bevelen.

best genog komt goed

hbm heeft leuke ,scherpe ,aanbiedingen voor veel werk plezier

Het bestelde product is snel geleverd, en voldoet zeer goed

Snelle levering, super product!

Binnen een dag was de bestelling al geleverd, naar wens zoals besteld. Geen defecten te vinden en goed verpakt!

Ongeloofelijk

Ik stond toch even te kijken , Donderdag avond had ik een bestelling gedaan en zaterdagse was het al in gebruikt Prima geregeld

goede en snelle levering

bij HBM hebben we nog nooit problemen gehad, altijd goede en snelle service, super goed

snel bezorgd - niet duur - veel keus

Niet de duurste gereedschap, kwaliteit acceptabel Gedore /Festo ea. is bv kwalitief beter, maar ook heel veel duurder en hiermee red je je prima. Jammer niet per tel. bereikbaar, maar men reageert snel op de mail, en de service is gewoon goed

Goede service, snelle levering, respons en aftersales

Zie boven ;)

Super !!

Mooi en degelijk materiaal! Levering was snel en vriendelijk .

Snel en goed

Overzichtelijke site, snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.

Meer dan waar voor je geld!

Niets anders dan tevredenheid.

Helemaal geweldig!

Nette service, goed advies en afspraken worden waargemaakt!

Gewoon geweldig service

Geweldige snelle levering ze melden via mail wanneer de bestelling eruit gaat en track en tracecode en als er wat is en je maild geven super vriendelijk en snel antwoord en hun materialen zijn kwaliteit en goede prijs verhouding kan iedereen aanbevelen

Fast! Great value!

Milling machine arrived internationally in about a week, which given the size and weight was extraordinary. Well and safely packaged. Very pleased.

• Would you recommend us? Yes

Boven verwachting

Topzaak goede service

Ontzettende snelle levering . Prima prijzen

Vrijdag bestelling geplaatst van bandschuurmachine en dry cut afkortzaag met wat extra ‘s. Eerste deel zaterdag al geleverd tweede deel maandag in de voormiddag. Echt zeer tevreden .

Goede kwaliteit, scherpe prijs

Werkbank met kastjes en lade’s online besteld en zelf afgehaald. Goed en vriendelijk geholpen met inladen. Thuis de werkbank monteren was snel voor elkaar, alles paste perfect. De delen waren zeer goed verpakt, geen schade.

Zeer snel en betrouwbaar geleverd.

Al jaren een betrouwbare leverancier met betrouwbare en kwalitatieve gereedschappen.

Prijs en kwaliteit is dik in orde!

Voor elke klus hebben ze bij HBM machines een groot aanbod aan gereedschap met voordelige prijzen. Site is makkelijk te navigeren met duidelijke foto's. Snelle levering, zodat je je niet snel hoeft te vervelen. Prima!

snelle levering en kwalitatief prima produkt

Betaalbaar en snel verzonden.

Snel verzonden en betaalbare produkten.

Gekregen wat ik er van verwachte en snelle levering

Snelle service

Top.

Du bon matériel disponible avec des prix corrects

C'est la 2èle fois que j'achète du matériel chez HBM la 1ère c'était en Belgique sur le circuit de Chimay en juillet 2018 je crois un coffret de forêts. Pour l'installation de mon atelier j'envisage de commander des meubles chez HBM.

Top product en super snelle (en correcte) levering!

Prima service!

Grote Esch 1010