Goed product en perfecte service

Snelle levering, product voldeed aan gestelde eisen, door klantenservice goed geinformeerd

Aanrader voor gereedschap!

5 Sterren voor het ruime assortiment, scherpe prijzen, en de verzending (snel en goed verpakt verstuurd). Het enige nadeel zijn de hoge verzendkosten als je voor een klein bedrag iets nodig hebt, en dat je niet onder de 50,- kunt afhalen. Maar verder…. Uitstekend!

Zeer goede service.

Snelle correcte levering.

Super snelle levering

Goed verpakt en snel gelevert. En ded kwaliteit van het gereedschap is uitstekend. Niets te klagen en niet meer dan lof !

Duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Product(en) zijn makkelijk te vinden ondanks het zeer ruime aanbod. Overzichtelijke website, makkelijk en veilig betalings en leverings status systeem.

Zeer goede service en producten!

Ik had een lasapparaat gekocht maar was vergeten lashandschoenen te bestellen, bleken deze gratis te zijn bij een goedkoper model lasapparaat. Even de klantendienst gecontacteerd of deze actie ook op mijn toestel zou kunnen gelden en 3 dagen later lagen ze al in de bus. Dat is pas klantvriendelijkheid!

Goede producten, snelle levering maar teveel pakketjes

Ik ben echt heel tevreden over de produkten, de aanbiedingen, de kwaliteit en de afhandeling. Ik kreeg echter 3 produkten in 3 kleine pakketjes en die kwamen in 3 veel te grote dozen aan, in 2 aparte verzendingen. Dat voelt als verspilling want het had makkelijk in 1 klein doosje gekunt.

Goede en snelle service.

Bestellingen worden snel geleverd en er wordt duidelijk gecommuniceerd en met track en tracé links verzonden.

Klantvriendelijk en deskundig

Ik had bij vergissing verkeerd besteld. (Inch maten ipv metrisch) Bij afhalen bleek omruilen geen enkel probleem. Ook nog goed advies bij keuze van een nieuwe set. Vriendelijk en deskundig geholpen. Wat een mooie winkel/showroom trouwens! Ik was tot nog toe online-bezorging klant, maar een bezoek aan de winkel is zeer de moeite waard !!

Bestellen, communicatie, levering & product zijn top!

Wat moet ik er nog meer over zeggen dan in de titel. De machine is vlot geleverd en doet wat hij moet doen.

Fijne overzichtelijke webshop.

Ik heb hier een set ring-ratelsleutels en een set tangen gekocht. Het bestellen was gemakkelijk, en er werd per mail duidelijk gecommuniceerd over de status van mijn bestelling. Ik bestel hier de volgende keer zeker weer!

Topproduct voor een zacht prijsje tuinslang met sproeikop

Topbedrijf snelle levering en uitstekende prijs kwaliteit verhoudingen!! Gereedschap nodig: HBM BESTELLEN

zeer goed en betrouwbaar

Een perfecte oplossing voor een klein probleem stelde mij uiterst gerust in de service van dit bedrijf. Snel, efficiënt en een zeer tevreden nieuwe klant ! Tot de volgende ...!

Waardeloos

Bestelde compressor werd geleverd zonder wielen. Melding van gemaakt middels HBM procedure. Na 6 dagen nog geen enkele reactie..

Je kan er altijd op rekenen !

Reeds vele jaren trouwe klant en heb meerdere toestellen/materiaal van HBM. Nog nooit slechte ervaring gehad en materiaal doet zijn werk uitstekend. Bovendien goeie en snelle service en een klantendienst met een hart voor de klant ! Top !

Prijs kwaliteit top en een groot assortiment producten

Voor het eerst besteld bij hbm en de ervaring is geweldig. Zeer grote keuze prijskwaliteit snelle levering.

Goede dienstverlening

Snelle afhandeling van producten en gemakkelijk site om te volgen en te bestellen. Precies datum van levering vind ik heel belangrijk en product komt goed overeen zoals omschreven. Alvast bedankt

Al veel werkplezier van mijn bestelde spullen!

Als startende ondernemer ben ik erg tevreden over de prijs/kwaliteit van de producten en service van HBM.

Snel geleverd, prima gereedschap.

Bestellen en binnen no time in huis. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

HBM daar heeft de klant nog een stem !

Super makkelijk om gewenste product te vinden en te bestellen, en vervolgens razendsnel in huis ! TOP

Goede kwaliteit, snelle verzending

Mooie kwaliteit producten voor een goeie prijs. Verzending was snel ondanks de verhuizing. Wel verkeerde pakbon ingepakt, maar dat is een kleinigheidje.

Goede ervaring.

Groot aanbod met goede prijzen en mooie aanbiedingen. Goede service en snelle levering.

Vlotte afhandeling bestelling

Prijs - kwaliteit is zeer goed.

Mooie produkten voor een faire prijs.

Ik bestel een machine met een hulpmiddel erbij. Het hulpmiddel komt 2 dagen daarna en 6 dagen later de machine.. Waarom de order niet totaal verzamelen en daarna verzenden? Eenmaal verpakken, eenmaal verzendkosten (de extra kosten betaalde HBM) en ik hoef maar één keer thuis te blijven voor de bezorger. Maar de communicatie was prima.

Kwaliteit

Zo als altijd alles in orde. Top producten Goede communicatie en en snelle levering ondanks dat ze gingen verhuizen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht