snelle en goede levering.

snel de spullen in huis dus met het juiste gereedschap is het halve werk al gedaan.

Shadowfoam (gereedschapkoffer schuim)

Er stond niet bij dat het EVA is maar de dikt is goed 4cm en de prijs ook. Ik nam de gok. Prima. Zal een bovenfrees gebruiken met een triplex mal om de contouren uit te frezen. Tevreden klant.

Goede kwaliteit, snelle service, correct

Alle bestelde goederen zijn precies zoals ik wil

Snelle levering goede service

Al diverse spullen besteld Snelle levering Wordt goed op de hoogte gehouden Van je bestelde spullen Super

snel geleverd en werkt uitstekend

werk perfect

Fijne winkelervaring online met snelle reactie op gestelde vraag

Ik was van plan om een lasapparaat aan te schaffen, verschillende sites bekeken maar een plaatje zegt niet echt veel. Op YouTube test Harrydeferryman allerhande artikelen van HBM en dus ook de lasapparaten. Op basis daarvan heb ik een mooi modelletje aangeschaft. Tijdens bestellen nog een vraag gesteld over toe te passen doorvoerrol ivm gebruik fluxcore draad, bijna direct reactie, top! Hele berg besteld en de volgende dag alles netjes thuis geleverd, ook met dank aan PostNL natuurlijk. Ik zou HBM zeker aanbevelen, heb in het verleden al meer daar besteld waaronder een metalen werkbank met allerlei kastjes, ik was sceptisch gezien het een bouwpakket was (Ikea stijl maar dan van metaal), maar was blij verrast. Heb er nog elke dag plezier van. Nog even over Harrydeferryman, die is top. Heeft veel verschillende filmpjes en doet lekker zijn eigen ding, top Harry!!

TOP!!!

Service, verpakking en vooral het product was volledig in orde! TOP!

Prijs kwaliteit zeer tevreden, super goede service!

Mijn ieuwe hobby: Lassen. Op vrijdag een lasinverter aangeschaft en zaterdag al geleverd! Goed verpakt en supersnel. Paar dagen later wat missende items besteld, electrodes, pbm en nog wat speelgoed.... en ook dit was weer super snel! Erg blij mee, thumbs up voor HBM machines!

Perfecte kwaliteit.

Keurig snel geleverd, voldoet volledig aan mijn verwachting.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Alles wat ik er ooit besteld heb is van zeer goede kwaliteit.

Snelle levering

Snelle levering goed verpakt

Top Quality!

Wide asortement of tools for all applications. This was my second purchase and I look forward to buy more tools from HBM machines! Quality is great and the pricing is lowest on market!

• Would you recommend us? Yes

Ze doen wat ze zeggen!

Duidelijke website, geweldige producten en supersnelle levering.

Het is heel snel gegaan mooi snullen zeer goed

bliksemsnelle levering naar België

gedetailleerde beschrijving van levering zelfs tijdens het weekend

Snel, goedkoop en naar verwachting

In prijsvergelijking kwam HBM er het beste uit (incl. verzendkosten). Direct verstuurd.

Snelle levering

Duidelijke webshop en snelle levering

Snelle en nette levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede en snelle levering!

Heb een tafellamp besteld, snel en correct geleverd. Goede service!

Heb het gevoel of ik een betere hobby monteur ben .met de nieuwe werkbank

Bestellen gaat super

Goede website, makkelijk plaatsen order, goede afhandeling en levering Product in kwestie voldoet aan de beschrijving welk op hun site uitgebreid was met zelf filmpjes Super gedaan!

Zeer snel

Correct beschreven, snelle verzending

Zeer goede slijpmachine en vrijdag besteld en zaterdag in huis ik ben zeer tevreden aanbevelen aan andere

Snel binnen Goede producten Scherpe prijs Zeer tevreden Ga zo door

Werkt naar behoren voor zo’n prijs

Mooi machine voor die prijs

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht