Bestelling geplaatst die eerst volgende werkdag klaar stond.

Prijs-kwaliteit top!

Verzorgde en duidelijke site met goede omschrijvingen. Snelle en correcte leveringstermijn. Degelijk materiaal... wat moet ne mens nog meer!

Geweldige service goede kwaliteit supersnelle levering Komst ma wat ze zeggen

Zeer correct

Vlotte afhandeling van mijn bestelling en correct geleverd. Zeer goed kunnen volgen van de levering van bij bestelling tot levering. Echt een aanrader om mee samen te werken.

Geweldige service

Verpakking was kapot gegaan tijdens verzending waardoor er onderdelen kwijt waren. HBM heeft direct de ontbrekende onderdelen opnieuw verstuurd.

Top kwaliteit voor een zachte prijs

Krachtig gereed schap voor het zwaardere werk en voor een redelijke prijs kom zeker meer shoppen bij jullie.

Super prijs en snel geleverd

Snelle levering

Klus binnen 2 dagen na storing geklaard

Goed product en vooral goed verpakt !

Bij hbm altyd goede snelle service en vooral komen de producten snel en degelijk verpakt aan .

Snelle levering, goede prijzen

Zelfs in de corona tijd wordt het snel geleverd

Goed geregeld Alles snel binnen Prijs kwaliteitverhouding goed

Supersnelle levering van handig stuk gereedschap!

Best vaak iets online besteld, maar nog nooit bij HBM. Qua snelheid zeker een topper!

prima!

snelle service, goede prijs/kwaliteit, een aanrader dus.

Schitterende zaak en goede service

Diverse kwaliteitsproducten gekocht tegen zeer scherpe prijzen met goede service vooraf en aftersales, ga zo door!

Al 2 keer een tevreden klant

Kwaliteitsvolle producten aan een goede prijs.

Snelle levering

De benodigde spullen waren makkelijk te vinden op de website, duidelijke omschrijvingen. Kwaliteit van de spullen is uitstekend en dat tegen een goede prijs. Enige wat jammer is, is dat de verzendkosten niet bij een bestelling boven een bepaald bedrag vervallen.

Snel en goed

Voor een mooie prijs een stuk gereedschap gekocht. Snel geleverd en kwalitatief meer dan prima. Topzaak!

Bestelling geplaatst en volgende dag geleverd, uitstekend!!!!

zeer goed!!!

snelle levering, alles netjes verpakt. ben zeeer tevreden.

Gedaan zoals het hoort

Prima website en snelle levering

Perfect, helemaal niets op aan te merken!

Top! Snelle levering, uitstekende prijs kwaliteit!

Gemakkelijk & handig in gebruik

Je kunt er heelveel mee , alles is gemakkelijk in te stellen en is van degelijk materiaal , ik zeg kopen mensen ! !

Top . Snel goedkoop en goed !

Groot assortiment en prima prijs kwaliteit verhouding .

verrassend goed voor z'n prijs; jammer van de spuitlans

Goedkoop is dikwijls slechtkoop. Ik heb daarom getwijfeld om voor slechts iets meer dan 100€ een automatisch spuittoestel te kopen. Maar ik kon het onmiddellijk goed gebruiken voor een grote oppervlakte, dus... Om te beginnen supersnel geleverd. De grote verrassing is dat dit toestel het extreem goed doet. De pomp die aan en uitschakelt op press-control levert een mooie constante druk. Intussen al een tiental sproeiers leeggespoten en is echt zeer gemakkelijk werken. De 2 meegeleverde batterijen van 8Ah leveren een autonomie die je nooit gaat opgebruiken! Mijn Pa van bijna 80 loopt al 2 dagen te glunderen met deze sproeier op zijn rug :-) Maar wat jammer van de telescopische lans!!! Dit onding heb ik 3x volledig uit elkaar gehaald en terug gemonteerd, maar na enkele seconden gebruik lekt het langs bijna alle koppelingen. Voorlopig heb ik het telescoopstuk er van tussen gehaald en nu is het een beetje beter, maar ik overweeg om de lans van mijn Birchmeier via een adapterstukje aan te koppelen. Was het toestel voor de rest niet zo doeltreffend dan had ik het voor de ondermaatse kwaliteit vd lans teruggestuurd... Maar voorlopig toch 4 sterren!

Ze komen hun afspraken na.helemaal tevreden

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht