Precies zoals verwacht en snel geleverd.

De pakketten waren snel verzonden en alles was compleet.

Duidelijk en snel

Op de site kon ik zien of het op voorraad was. De bestelling ging daarna snel en alles was duidelijk. De levering ging zoals ze aangaven binnen een paar dagen.

Makelijk shoppen en.veilig betalen dat is belangrijk voor mij

Bon matériel , prix compétitif et fournisseur tres réactif

Tres content de m'apprivovisionner aupres de HBM. J'apprécie beaucoup le grand choix d'outillage et la grande rapidité pour la livraison.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Snelle aflevering en keurig in orde!

Het bestelde apparaat was keurig in orde, goed ingepakt en precies zoals op de website geadverteerd was. Aflevering was snel, en prima in orde. Aan te raden verkoper!

zeer snelle levering en een goed produkt

ik ben zeer tevreden over het bestelde produkt. was boven mijn verwachtingen. tevens was de levering ook erg snel

Snelle levering en scherpe prijs!

Enorm ruim assortiment, de aangekochte scheppach invalzaag was binnen twee dagen geleverd en bevalt perfect!

Het was de eerste koop

Krijgt waarvoor je betaald

Goedkoop, maar de kwaliteit is een voldoende. Het werkt maar het is niet het beste. Maar dan nog voor de prijs doet het hetzelfde als gereedschap wat 2-3 keer zo duur is.

Uistekend

Werkt zoals beschreven. Makkelijk in gebruik. En snelle levering

Is een artikel (momentsleutel) die ik al lang zocht tegen een schappelijke prijs

de momentsleutel voldoet volledig aan mijn vereisten kwaliteit is goed en de prijs is goed snelle correcte levering en gemakkelijk te traceren

Duidelijke website en netjes op tijd geleverd, zo hoort het!

Super Levering en Produkten

ik had niet verwacht dat het zo snel zou geleverd worden omdat een mailtje zei binnen 2-3 dagen mits TNT post mee werkt, en had het binnen 2 dagen in huis, en ook nog goedkoop qua hoeveelheid lijmsticks in zakjes. echt top produkten en goede vezekerd verpakt verzonden. bedankt voor de snellen levering ik ga zekers nog eens lijmpatronen bestellen bij jullie.

Gewoon goed en snel geleverd

Heb bij hbm afzuiger besteld . Alles netjes compleet en snel geleverd kunnen er een hoop een voorbeeld aan nemen .

Super snelle en goede levering

Super snelle en goede levering

alles netjes mooi op tijd Top

Alles netjes en mooi op tijd geleverd

Snel en correct

s'avonds bestelt, dag nadien al gecontacteerd geweest voor levering in te plannen

Gewoon erg goed

Snelle levering. Goede kwaliteit en beslist goedkoop, dus altijd een goede koop.

Duidelijk

Duidelijke status updates. Product is volgens omschrijving.

snel en goed

eerste ervaring met hbm,snelle correcte levering.voor herhaling vatbaar

Prima service en kwaliteit

Materialen netjes en op tijd ontvangen, zeer goede kwaliteit.

Heel tevreden met de levering en het aangekochte product ! Zeer correcte prijs kwaliteits verhouding

Super sevice

Uitstekende sevice en snelle levering

Goede service makkelijke uitleg van de site alles goed te vinden nette beschrijving lekker duidelijk snelle service

Top kwaliteid

Mooi gereedschap en top kwaliteid

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht