Snelle levering, goede producten

Het bestellen van gereedschap gaat heel eenvoudig. De levering is snel en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de updates via de e-mail. Ik ben een zeer tevreden klant.

Prima product. Goede en snelle levering

Snel geleverd. Prima kwaliteit

Snel en goed verpakt verzonden. 2 LED lampen van het huismerk doen het prima; veel lichtopbrengst en handige bevestigingsmogelijkheden. Prima koop.

Goede service van goed materiaal voor een schappelijke prijs.

Goede materialen voor de hobby klusser en monteur.

Maandag besteld dinsdag geleverd

Goede producten en goede prijzen

Snelle levering en goede organisatie.

Zeer tevreden over de service en snelle levering. Duidelijke website ook. Bedankt HBM!

Prima en uiterst correct

Meerdere producten gekocht, steeds super en snel geregeld, 1 keer ging er wat mis maar is netjes snel en kosteloos opgelost.

Zeer snelle verzending!!!

Materiaal is zeer goed en supersnelle verzending

goede levering en snel

dit was mijn tweede keer bij HBM en het is goed en snel en ik zal de derde keer ook snel bij HBM gaan kijken of ze het hebben top.

Een groot en goedgeprijsd assortiment!

Het is een makkelijke/duidelijke webshop en het is dus fijn om hier online te shoppen, onder andere de artikelen zijn goed te vinden, er is een groot assortiment en de prijzen zijn laag.

Zeeeer tevreden

Paddockstand voor de motor werd snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit.

HBM is top! Waar voor je geld!

Prima machine! Professionele resultaat voor een kleine machine! Het beste wat je kan kopen als je geen grote machine kan plaatsen. hardhoutmoet wel in 2 fases door de machine of heel rustig vooruit schuiven. Machine werkt!!

Snelle en goede service

Goed, degelijk materiaal met goede uitleg. Het was lekker snel binnen

Vlotte afhandeling

Kwalitatief product in een degelijke verpakking.

goede kwaliteit, vlotte levering, betaalbare prijzen

zeer tevreden

Aangename eerste bestelling

Voor de allereerste keer een bestellling geplaatst, werd zeer snel geleverd. Ondertussen ook uitegetest, prijs /kwaliteit meer dan correct materiaal.

Prima winkel

Ik heb voor een klein poosje terug een proffesionele uitdeukset besteld bij HBM-Machines. Ontzettend snelle levering: Had het product binnen iets meer dan een werkdag binnen. Kwaliteit van de set is iets minder dan verwacht, maar zeker niet slecht.

Zeer slechte service

Het gaat heel goed totdat er iets kapot gaat. Dan reageren ze bijna niet en sturen ze je met een kluitje in het riet. Er is geen sprake van service en oplossingsgerichtheid. Het gaat hier om een draaibank en deze ging na een jaar en 2 weken stuk. We hebben de laatste jaren heel veel aangeschaft bij HBM en dat is nu afgelopen. Nooit meer HBM!

Makkelijk te bestellen en betalen op de webshop die overzichtelijke en snel met zoeken is wat wel heel prettig is. Levering sneller als aangegeven vrijdag 17.30 u besteld en al op maandagmorgen 9.00 u in huis dus top service.

professionali e competenti

Devo dire che hanno proprio di tutto.....per qualsiasi esigenza! Prodotti buoni Supporto veloce Prezzi giusti Continuerò ad acquistare da loro!

Goedkoop en snel

Hbm is een fijne winkel voor als je producten zoekt voor tijdelijk of niet zo frequent gebruik. Mooie prijs, wle jammer dat je altijd aan verzendkosten vastzit.

Zaagbladslijper

Voor het eerst maar eens een zaagbladslijper gekocht daar bladen kopen uit de hand liep. Was best wel sceptisch, maar het werk boven verwachting mijn bladen zijn in mum van tijd weer scherp. Levering snel en correct met wat het bedrijf beloofde.

Snel en goed geleverd

Gereedschapsbakken besteld. Waren tijdje niet op voorraad, maar netjes een mail toen ze weer op voorraad waren. Besteld en zeer snel in huis. Netjes verpakt.

GEWELDIG

HBM , is het zeer mooi bedrijf , met een zeer mooie website , en heel veel onderdelen. Goede beschrijving en mooie foto's , en ook zeer gunstige prijzen , met steeds tal van producten in promotie , met mooie kortingen ! Ik ben zeer tevreden en zal spoedig een nieuwe bestelling plaatsen :)

Perfect product voor de juiste prijs!

Fijne site en snele productlevering. Daarnaast reageerde ze adequaat op de mail.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht