Super en snel

Echt top. Super en het werkt goed

Groot assortiment met mooie duidelijke onlineshop.

Veel keuze met snelle levering is een must als je materiaal snel nodig hebt.

Snelle, zorgvuldige levering

Mijn bestelling werd volgens afspraak geleverd. De artikelen zijn naar tevredenheid. Ik werd goed geïnformeerd via de mail over de levering.

Heel snel het juiste materiaal

Heel snel het juiste materiaal.

Slechte aftersales klantenservice

Ik kreeg een mail dat mijn pakketje bezorgt zou worden, maar op het verkeerde adres! contact via de telefoon, niet bereikbaar voor vragen of wat dan ook! Dan maar via de mail, geen reactie! Je kan beter een ander bedrijf zoeken waar je meer betaald en een betere service krijgt!!!!!!!

Super materiaal aan correcte prijs

Ultrasoon reiniger gekocht voor opkuisen van fietskettingen alvorens te waxen. Ongelooflijk hoeveel vuil er nog uit de schakels komt na een reinigingsbeurt

snel en goed

goede materialen en snelle levering

Snel geleverd en handige overzichtelijke site om te winkelen.

Snel geleverd en handige overzichtelijke site om te winkelen.

Super snel goedkoop

Bandenzaag gekocht.. hele snelle levering niet te duur en na gebruik kan ik zeker zeggen een goede kwaliteit! Super blij mee

Degelijk product

Het product wat ik kocht is degelijk en stabiel. Verkoop via de webshop ook prima, met de verzending mag een wat betere communicatie zijn maar het was binnen in 4 werkdagen. Al met al zeer tevreden ik had geen haast met het product dus daarom toch 5 sterren.

Supersnelle levering

Maandag's besteld, woensdags geleverd. Helemaal top!

Zeer goed geregeld

Overzichtelijke website en snelle verzending.

Fijne website, goede spullen

Makkelijke website om te bestellen Kwaliteit van de spullen is goed in orde

Super bankschroef

Vorige week een degelijke zware bankschroef binnengekregen, deze meteen op mijn bankschroef geplaatst. Goedkope bankschroef, dat is er aan de kwaliteit niet af te zien... Top! Te kust en te keur aan gereedschappen met schappelijke prijzen, ik heb mijn favoriete gereedschap shop gevonden.

Top geregeld daar!

Snel geleverd en goed verpakt

Klantvriendelijk bedrijf en zeer behulpzaam

Ik vindt HBM een heel klantvriendelijk bedrijf. Na een vraag gesteld te hebben via de mail. Een zeer duidelijk andwoord kreeg ik en deze laskap ook besteld. Ik zal hier vaker m'n bestellingen gaan doen. De bezorging was ook goed. Er werd vanaf het begin al gelijk vermeld dat het in 2 leveringen verstuurd zal worden.

Ge-wel-dig

Bestellen volgens de site : top! Overzichtig en duidelijk. Zeer goede kwaliteit, degelijk en goed verpakt. Communicatie tussen hbm-klant en transporteur-klant perfect. Dikke 10vd10! Enorm tevreden, ga zeker vaker kopen

Gereedschappen snel geleverd, en heldere communicatie omtrent bestelstatus.

Tools zijn goed, communicatie omtrent levering was goed, en de tools zijn geleverd conform verwachting. Erg fijne ervaring!

Breed assortiment en snel geleverd

Breed assortiment, je kunt er ook terecht voor minder courant gereedschap. Eigen merk is vaak erg betaalbaar. Snel geleverd..

Top materiaal

Zeer goede service & top materiaal

Snelle levering van zeer degelijke producten tegen een scherpe prijs

Snelle levering binnen de toegezegde termijn, super!

Product was snel te vinden en bestellen was niet moeilijk.

Alles snel, duidelijk en goede kwaliteit

Alles snel, duidelijk en goede kwaliteit

kwaliteit aan spotprijs

zeer goede prijs kwaliteit verhouding in vergelijking met de concurrentie top !!

Top. Product eerder geleverd dan gepland

Top kwaliteit en goede service. snelle levering

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht