alles volgens afspraak prima gelopen

het geleverde apparaat werk prima

Aparaten goed!! website meh

De apparaten zijn goed geprijsd en worden goed geleverd. Daar hebben ze echt dik 5 sterren Alleen als je iets in je winkel mandje en daarna denkt ik maak dit later af, word je winkel mandje als aparte bestelling gezien, waar je contact voor op moet nemen om die te annuleren. Dat is vervelend in mijn ogen want ik heb vaak "oja die heb ik nog nodig"'s door de dag heen en word dat steeds als aparte bestellingen opgeslagen als ik het venster sluit Tot ik betaald heb wil ik geen verantwoordelijkheden.

Soepele bestelling én vlotte levering

Net als bij eerdere bestellingen goed en snel

Alles volgens afspraak geleverd en snel

Vond het fijn om bij jullie mijn product te bestellen ! Alles was overzichtelijk heel fijn bedankt voor goede en snelle levering Mvg rene

Snel en goed!

Snel geleverd en de prijs - kwaliteitverhouding is gewoon heel goed.

excellent

aan te bevelen

Mooie betaalbare spullen.

Mooie betaalbare spullen en gemakkelijk te vinden op de website.

Zeer voordelige producten van goede kwaliteit

Zoals altijd zeer tevreden over het assortiment. Producten zijn van goede kwaliteit en de prijzen zijn zeer gunstig. Het product word netjes verpakt opgestuurd. Het personeel is uiterst vriendelijk en hebben kennis van materiaal en geven zonodig goed advies.

Snel geleverd, ziet er prima uit.

Het apparaat wat ik besteld heb voldoet aan alle eisen, prima.

Snelle levering en goed materiaal

De HBM 1,2 x 730 mm Zetbank werkte prima om onze cortenstaal platen in perfecte 90° hoeken te plooien.

prima machine voor een scherpe prijs

niet de eerste en zeker niet de laatste machine die ik hier besteld heb. snelle levering en een prima prijs/kwaliteitverhouding. machine is zoals beschreven op de duidelijke site. makkelijker kan het niet

Uitstekende service en kwaliteit

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijke site. Levering goed en kwaliteit uitstekend.

gewoon geweldig goed meer moet dat niet zijn

Altijd mijn bestelling op tijd en netjes ingepakt tegen beschadigingen

Prima gedaan

Zeer goede service

Geweldig afspraak is afspraak

Goed bedrijf , snelle levering , kortom zo hoort het . Zaak van de oude stempel , afspraak is afspraak en we leveren snel

Degelijk materiaal, goeie prijs

Prima product vlot geleverd

Prima producer en vlot geleverd. Nog 1 dag sneller had 5 sterren opgeleverd :)

Zeer tevreden en correcte levering. Alvast bedankt

Zeer tevreden.

geweldig tevreden!

snel geleverd, goed verpakt, fijne grondboren, fijne kettingzagen en een HBM MIG 250 die ook meevalt en zeer goed last .!! bedankt! tot de volgende ronde!

snelle levering, prima kwaliteit, tevreden klant

snelle levering, prima kwaliteit, tevreden klant

scherpe prijs en snelle levering

scherpe prijzen en snelle leveringen, afbeeldingen komen ook overeen met wat je krijgt

Duidelijke communicatie snelle levering en goede producten

Een hele fijne ervaring goed geregeld snel geleverd en goede en betaalbare producten voor professionals en doe het zelf thuis gebruik al met al top

Goede website en snelgeleverd.

Snel geleverd en goed gereedschap. Las apparaat en professionele multimeter.

Kwaliteit die ik verwacht had, en snelle levering!

De snelwisselhouder met beitelhouders die ik besteld had zijn precies wat ik verwacht had. Ziet er goed en degelijk uit voor een goede prijs!

Snelle levering

Snelle levering, product zoals omschreven

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht