goed zaken doen!

makkelijke bestellen en snelle levering, top!

Snel duidelijk en goede prijzen

Na 35 jaar ging ik altijd als de brandweer nu met pensioen, en ja jullie zijn ook snel zodat ik lekker rustige kan verder klussen met de mooiste spullen.

Handig betonmolentje voor binnenwerk.

Besteld de 63 liter betonmixer. Ik heb hem nog niet gebruikt,omdat het voor een kleine verbouwing in juni is. Dus weet nog niet hoe die het doet. Kleine kanttekening, de montagehandleiding mag wel wat verbetering hebben. M.n waar de veer komt om de trommel in een andere stand te zetten. Verder was dit voor mij de tweede keer besteld bij HBM, en ook nu weer netjes en op tijd geleverd. Dus tevreden.

Top....top....top

Bestelling binnen en paar dagen geleverd. Besteld artikel qua kwaliteit wat ik verwachte en mocht er iets niet werken word het snel opgelost. Dus ik ben een happy klant....top.

Snel en correct

Bestelling werd snel geleverd. Alles top!

Product ziet er goed uit werkt lekker en de levering was heel snel

Geweldig en juist geleverd.

Al betrof het een deellevering netjes op de hoogte gehouden en twee dagen later alles compleet in huis. Dat doen er vandaag de dag niet veel meer na. En hij zaagt ook nog eens kaars recht zoals op het filmpje werd verteld door Harry de Ferryman.

snel geleverd, heldere communicatie

Goede duidelijke communicatie over voortgang van de status van de order. Netjes gecommuniceerd dat de order over 2 pakketjes verdeeld zou worden. Bestel graag weer.

Topkwaliteit en vlotte snelle levering

Snelle levering met goede klantservice. Ook via mail snelle reacties.

Bestellen van gereedschap

Duidelijk en snelle verzending!

Hele gelukkige man!

Geen idee wat ik gekocht heb, maar diverse gereedschappen stonden op het verlanglijstje van mijn man. Deze besteld voor zijn verjaardag, en als een kind zo blij ;-) Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering,zeer groot assortiment en scherpe prijzen

De website is mooi overzichtelijk,ontzettend veel aanbod en zeer scherp geprijsd.met een paar kliks besteld en razandsnel geleverd.

Goed uitstekend gereedschap

Goed en degelijk spul! Fijn om zaken mee te doen. M.v.g. Edward Kuiper

Goede producten voor een prima prijs

Goede producten voor een prima prijs en daarnaast ook altijd levering volgens afspraak. En is er eens iets niet helemaal oke, dan geen gedoe maar gewoon netjes oplossen.

Snelle en perfecte levering

Bestelling is goed te volgen, binnen 3 dagen in huis en is degelijk verpakt.

Prima artikelen voor een concurrerende prijs. Was een 10 geweest als de totale bestelling in 1 x was geleverd ipv 2 deelleveringen

perfecte levering en perfect materiaal aan de beste prijs . bedankt

in één woord perfect

Goed product, gunstig geprijsd en snel geleverd.

Product voldoet geheel. De prijs prima en er werd snel geleverd. Compliment!

Snel, betaalbaar en goede kwaliteit!

Snel, betaalbaar en goede kwaliteit. Zo hoort het en dat is zeker bij jullie bedrijf HBM het geval. Ik blijf klant bij jullie! Met vriendelijke groet, Marc Dekyvere

super snelle leveringen en goede kwaliteit

Voor het eerst iets besteld snelle levering en hun eigen label is van zeer goede kwaliteit ga zeker nog materialen bestellen

In één woord prima

Makkelijke website, koop ook wel eens wat in de winkel (voor het Corona verhaal)

Niks mis mee en op tijd

Niks mis mee en op tijd.

Top zaak!!

Goede degelijke producten voor een betaalbare prijs. Snelle levering.

Overzichtelijke webshop, goede prijzen

Overzichtelijke webshop met goede verduidelijking van de producten met concurrerende prijzen. Levering is snel met goede track and trace.

Super tevreden!

Bestelling en levering heel vlot. Ook duidelijke informatie omtrent levering door externe firma. Zeker aan te bevelen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht