product zoals omschreven

snelle levering en het product zoals omschreven.

Dank voor het snelle leveren

Wielen, goed en betaalbaar. Zandstraal pistool doet het goed,gewoon met zilverzand. Hierdoor is het oppervlak niet te ruw. Dank jullie wel.

Goede prijs/kwaliteit met heldere communicatie

Een Hyundai kettingzaag gekocht, scherp geprijsd met een prima kwaliteit. Bezorging en communicatie tot voorbij het bezorgmoment was helder en duidelijk.

Snel,goede kwaliteit

Snelle levering ,goede prijs voor een kwalitatief goed product.

Top!

Aankoop precies zoals verwacht,goed verpakte snelle levering.

Top goed op tijd

Goed product. En kwalitatief

Prima service en snelle levering, zeer tevreden!

Fantastisch slijptol

Voor zo'n klein bedrag, heb je een fantastische 230 mm slijptol. Handvat waar de schakelaar zit, kun je in 2 stappen verdraaien, maximaal 180 graden, zowel links als rechts handig.

Geweldige service

Snel en goed geleverd

Zoals altijd prima!

Snel, en leuk spul voor een prima prijs.

Snel en goede prijs kwaliteit verhouding

Snel en goede prijs kwaliteit verhouding

Geen respons

Nadat ik na twee weken nog geen bericht had over levering van een bestelling heb ik middels een mail aan de klantenservice gevraagd om duidelijkheid. Daar wacht ik inmiddels ook al twee dagen op antwoord, ik had en uur na het versturen van die mail wel een vraag voor deze klanten beoordeling. Had liever de levering tijdig ontvangen.

Goedkoop, snel en kwaliteit

Producten eenvoudig te bestellen via de webshop. Ruime keuze en de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! Daar hoef je geen dure merken voor aan te schaffen!

Alles precies zoals je mag verwachten.

Aantrekkelijke prijzen, bestellen is zeer eenvoudig. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. De snelle levering was helemaal naar wens.

snel geleverd. en van een goeie kwaliteit

het produkt voldeed prima aan wat in de omschrijving stond. complimenten

Eerste keer en uitermate tevreden

Een Tip van mijn schoonzoon over HBM Machines deed mij besluiten daar iets te bestellen, een luchtslanghaspel met 20 meter slang en koppelingen. snel en correct geleverd op niet mijn adres maar op dat van mijn schoonzoon. prijs/kwaliteit verhouding was perfect. Communicatie gedurende het hele proces uitstekend en helder en de levering mooi op tijd, zoals aangekondigd. uitgebreid assortiment, uitstekende site, zeer tevreden.

Perfect materiaal, perfecte service.

Het is niet mijn eerste aankoop bij HBM, en het zal zeker ook niet mijn laatste zijn. Zoals steeds prima materiaal aan een betaalbare prijs. Meer moet dat toch niet zijn?

Goed. Mag wel iets sneller geleverd worden.

Geweldig en een snelle levering.

Mooie machines en meer.

service zoals het hoort!

Mooi aanbieding besteld en de machine werd een dag later geleverd. Eenmaal de machine uit de doos, bleek deze beschadigd te zijn. Vervelend natuurlijk, direct gemaild en meteen antwoord. Kosteloos terug gestuurd en na een foto van retourbewijs, werd een nieuwe machine direct opgestuurd. Nog een extra mail met excuses ontvangen, niet nodig, maar is wel erg netjes. Service zoals het hoort.

Keurig geleverd!

Mijn bestelling ging helemaal goed. Duidelijke berichtgeving per mail en netjes verzonden en vlot. Helemaal prima!

Een prima aankoop.

De gatenzaagset die ik bij HBM gekocht heb voldoet prima. Ik hoop er lang plezier van te hebben. Ik gebruik hem vooral voor de modelbouw, autowielen, draadtrommels in hijskranen etc..

Goede en snelle service

Scherpe prijs, snel en degelijk materiaal!

HBM zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. In een woord fantastisch.

Zeer goed!

Ik kreeg een bericht dat de taps die ik zocht weer op voorraad waren, heb ze besteld en ze werden de volgende dag geleverd!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht