Perfecte service en professioneel verpakt

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Precies gekregen wat ik wilde.

Gewoon echt. Super

goed, snel en voordelig.

In mijn zoektocht naar een goede luchtcompressor kwam ik uiteraard bij HBM machines op de website. Er was een enorme keuze uit diverse compressoren met goede uitleg wat het verschil was en voor welke doelgroep deze bestemd was. Ik kon eenvoudig mijn keus maken en daarnaast of ik ook een zeer scherpe prijs. Ik ben erg blij met mijn nieuwe compressor.

On time delivery high quality for low price

After sending the order request, HBM send me a proposal for transport. shipping toward France is proposed with inexpensive shipping cost. Very fast process and expedition. HBM products are well selected and you can't be disappointed with the quality. Thanks for your professionalism and quality products.

• Would you recommend us? Yes

Friendly customer service, fast delivery. Everything fine!

Good products, quick answers from customer service and a really fast delivery even for a bigger machine.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik had wandpanelen voor de nieuwe werkplaats van mijn vader besteld. Hij vond het geweldig!

duidelijk/betaalbaar/snel !

duidelijk/betaalbaar/snel !

Zonde van het materiaal wat gebruikt wordt voor het handgereedschap!!

Ik heb ook een gevulde gereedschap kar van HBM gekocht. Niet direct met het idee dat ik top gereedschap zou krijgen voor dat geld. Maar het is echt zonde van de grondstoffen en energie om dit soort handgereedschap te leveren. Passingen van sleutels zijn erg slecht en dat maakt het nog gevaarlijk ook. En de helft van het gereedschap breekt na één keer al kapot. Helaas.

Top !

Heel tevreden over de online bestelling, de communicatie, de opvolging en de levering. Prima service!

Top gedaan.

Product werd sneller geleverd dan aangegeven op de site. Daarnaast was de communicatie over de bestelling uitstekend.

Fantastisch

Zeer vlotte bestelling mogelijkheid en een zeer vlotte en vlugge levering zonder problemen

Goed en snel geleverd

Alles goed alleen jammer dat de chauffeur het niet in de achtertuin wou zetten waar geen drempel was onder het mom van van wegen het gewicht.

Super!

Betrouwbaar, gewoon perfect. Ben super blij met mijn eerste bestelling. Bedankt.

Super kwaliteit.

Beste kwaliteit voor een juiste prijs. Snelle levering en uitmuntende service.

Geweldig.

Zeer snelle levering. In een woord gezegd ,,Geweldig.

Prima goede kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

Snelle service.

Snelle levering van de bestelde artikelen en een uitstekende kwaliteit. Zeer tevreden en zeker de moeite waard om wederom online een bestelling te plaatsen.

hier ga ik nog bestellen

een aanrader 2 keer een bestelling gedaan en 2 dagen later was het al geleverd

Prima product en afhandeling

Goed product voor een mooie prijs. Snelle levering en goede communicatie.

Snel geregeld en geleverd

Top kwaliteit. Snelle levering en hele strakke prijs voor alles. Zeker een aanrader! Ga hier vaker bestellen !!

Snelle levering

Producten zijn snel en netjes verpakt afgeleverd. Navigeren in de website kan nog wel wat klantvriendelijker.

Snelle service

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd ik al snel gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Er werd goed meegedacht over hoe mijn bestelling het beste geleverd kon worden.

Snelle levering en goede prijzen op een duidelijke website

Heb al meerdere malen wat gekocht en tot nu toe tevreden met de spullen

Goede producten voor een geweldige prijs

Verschillende producten heb ik al bij hbm gekocht en ze bevallen allemaal even goed en de prijs is uitstekend.

Snelle levering

1 e keer wat besteld en zeer snel geleverd met een goede kwaliteit aan gereedschap

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht