Goede service en snelle levering.

Top ze hebben heel veel keuze.

Groot en zeer gevarieerd assortiment

Je blijft kijken en zoeken op de website en komt altijd iets tegen wat je kunt gebruiken Zeer prijsgunstig

Grand choix de matériel

Je suis heureuse de trouver un grand choix de matériel à des prix intéressants.

Snelle levering en super service

Mijn order was snel geleverd. Gebleken is dat de leverancier een foutje had gemaakt met de accessoires in de doos: er miste een platte beitel bij de boorhamer. Dit is opgelost door een beitelset van drie stuks kosteloos na te sturen. Dat is meer dan HBM had hoeven doen. Super service.

super snel geleverd, en kwaliteit top bedankt

super bedrijf ✅✅

Uitstekende kwaliteit, goede prijs en snelle levering!

Uitstekende kwaliteit, goede prijs en snelle levering!

Heel goed

Goed zoals beloofd snelle duidelijke levering

Product sneller dan verwacht en helemaal top, goede prijs kwaliteit

Mijn bestelling was een paar dagen eerder binnen dan verwacht en werkt prima, goede kwaliteit geleverd voor het betaalde bedrag, bedankt HBM!!!

Super service!!

Snel geleverd! Snelle reactie op de mail top!!!! Hellemaal super dit is wat je wilt Nogmaals bedankt!

Goede prijs snelle levering.

Prima afhandeling van de bestelling.

Kwaliteit van de set gatenzaag is uitstekend en betaalbaar en ook nog in een mooie alu koffer.

Snel geleverd

Snel geleverd, goed prijs/kaliteitsverhouding.

Heel slecht

Geen enkel telefonisch contact Ik heb op 1 april een rugsproeier besteld en toegestuurd gekregen een zeer mooi ding alleen hij deed het niet Ik heb hem teruggestuurd op 13 april na verscheidene mails en nu beweren ze hem niet ontvangen te hebben ik heb per post al een kopie opgestuurd en ze weten nog steeds van niks.

Fijne webshop duidelijk en zeer snel

Geweldig Snel en goede uitleg

nog nooit zo meegemaakt perfect iets anders kan ik er niet van maken

Een perfecte leveringen en super snel thuis . Ik wil jullie hier voor bedanken.

Good experience

Products good for the price Pick up was fast

Een 10 met een griffel.

Vrijdag middag besteld en de volgende dag al in huis. Netjes via mail op de hoogte gehouden en zeer netjes verpakt. Kortom een 10 met een griffel.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Mijn bestelling bij HBM-machines werd snel geleverd. De communicatie en de website waren duidelijk en het contact verliep erg goed. Voor een volgende levering kijk ik zeker eerst weer naar HBM.

Ervaring met de site en leveringen zijn zeer positief.

Ik kan maar 1 nadeel vinden en dat is het persoonlijk contact met de klantenservise. Alles gaat via de mail en je account. Verder zijn alle producten leveringen en retourneringen zeer positief.

Degelijk kwaliteit voor goede prijzen.

Door de lage prijs had ik eigenlijk best wel een beetje twijfel of het gereedschap wel goed genoeg zou zijn. Het blijkt gewoon goed en degelijk te zijn. Verwacht je niet voor zulke lage prijzen.

Al mijn bestelde machines voldoen meer dan prima.

Gelet op de aanschafprijs twijfelde ik aanvankelijk aan de kwaliteit. Dit bleek geheel onterecht. Prima kwaliteit en prettig om mee te werken. Gewoon top.

Om dat het goed is

Ze zijn goed en goed aan ge komen en ze zijn fijn

Uitmuntend

Prima service, komtafspraken na , snelle levering Helemaal TOP

Snelle levering en goede prijzen

Prijzen zijn goed en overzichtelijke website Artikel snel geleverd en vriendelijke transporteur.

Goed en snel !

Goede prijs en snelle levering

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht