Snelle levering

Snelke levering en service ik had een aantal artikelen besteld 1 artikel was verkeerd goede artikel werd snel op gestuurd en het verkeerde artikel mag ik houden. Dus top service!

Top!

Er zat een kleine vertraging in maar was toch snel thuis geleverd. Volgende keer weer hier bestellen

Snelle levering en super ondersteuning bij vragen op de klantenservice

ik had een beperkt budget toen ik gereedschap nodig had en ook vrij specifiek en t liefste snel , waaronder een voor een mercedes w220 fuseekogel pers en demontage set die jullie voor slecht enkel tientjes hadden tegenover de 150 bij andere aanbieders , en ook nog eens van een super kwaliteit ondanks de prijs ( wat mij positief verbaasde ) samen met de inflatie deals en nog zat leuke acties en t reuze assortiment kon ik vele leuke koopjes en hebben dingetjes aanschaffen maar ook hele handige stukken gereedschap, Ik heb ze ondertussen allemaal goed getest en gebruikt en het is meer dan prima door de testen gekomen zonder breken scheuren of stoppen, dit was mijn eerste bestelling ooit bij hbm omdat ik me voorheen nogal over de prijs/kwailiteit verhouding zorgen maakte maar die zorgen zijn weg en ik ga hier zeker terug komen, en ook een x naar jullie winkel fysiek nu, want zoals ik zag is die ook mega, of te wel beperkt budget/ of specifieke eisen in deze dure tijden beveel ik zeker hbm aan, mij hebben ze iedergeval overgehaald en mijn mercedes s klasse is weer na de nieuwe fuseekogels' draagarmen' wat slijpwerk en electronica werk door de keuring gekomen zonder poes pas. super bedankt voor de snelle levering en goeie ondersteuning bij vragen over gereedschap en het gebruik waarvoor ze geschikt zijn, groetjes Lorenzo

Klantenservice was uitstekend en het product was heel goed verpakt. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en ik werd meteen geholpen. Ik had een afhaalplek zijn adres ingevoerd(vanwege dat ik niet wist of ze PostNL gebruiken als leverancier) als afleveradres en deze was afgewezen door de afhaallocatie, normaal gesproken zou het retour gaan en opnieuw opsturen.. Ik had contact opgenomen met de klantenservice toen ik te horen kreeg dat mijn pakketje was afgewezen. Klantenservice had het voor mij opgelost en het product was volgende dag bij mij aan de deur. Ik ben blij met mijn aankoop en het is ook goedkoop bij HBM. De webpagina is ook heel gemakkelijk te gebruiken, betalingen gaan soepel en duidelijk. Je krijgt ook meteen e-mail bevestiging voor alles.

Snelle levering,zeer blij met de aankoop.

Snelle levering na bestelling, werd in 2 pakketten geleverd die goed verpakt waren. Blij met het bestelde materiaal.

Goed prijs kwaliteit verhouding.

Duidelijke informatie omtrent de bestelling. Snelle klantenservice. En een goede prijs kwaliteit verhouding.

Super goed

Defecte slang ontvangen in een setje met meerdere producten. Mocht de set houden ondanks dat de rest wel functioneerde en kreeg een nieuw setje. Een nieuwe slang was voldoende. Dus mijn ervaring is zeer zeker uitstekend.

Top prijzen voor top materieel

Materiaal besteld en snel geleverd . En de kwaliteit prijs verhouding is geweldig

Onbruikbare bosmaaier

Bosmaaier snel geleverd. Het is alleen troep 1ste klas. 10 minuten kunnen gebruiken en daarna klantenservice al kunnen informeren dat de motor niet meer wil starten. Wel na dagen een uitleg gekregen, en aan de hand van deze instructie loopt de bosmaaier, maar zeker niet lang. Ik ben een week verder en er nog niets mee kunnen doen. Alleen maar bezig om hem te kunnen starten zonder resultaat. Ik wil nooit niets meer hebben van HBM!

goede service snelle reactie op vragen

diverse malen aankopen gedaan bij HBM leveringen zijn goed en eventuele vragen worden snel beantwoord. gereedschap voldoet aan de verwachtingen zoals omschreven.

Levering keurig op tijd, montage handleiding duidelijk, goede kwaliteit

Zoals aangegeven was de levering keurig op tijd. Ik heb de werkbank zelf in elkaar kunnen zetten door de duidelijke handleiding. De onderdelen waren gestickerd, wat het lezen van de werktekening vergemakkelijkte. Eenmaal klaar, erg blij met het resultaat en de kwaliteit.

Topkwaliteit + snelle levering

Producten zijn van topkwaliteit. En supersnel geleverd. Zeker een aanrader.

Zeer slechte service.

Ik heb een nieuw exemplaar van onderstaand product misschien 1 jaar geleden gekocht, bleek dat het een verouderde machine is geweest, kreeg er geen onderdelen meer voor. Machine is toen in de kast beland en heb ik niet meer kunnen gebruiken. Tot mijn stomme verbazing zie ik nu in een email van HBM dat er nu toch onderdelen verkocht wordt? Maar wat ik heel erg vind is dat ik ruim 10 Euro voor verzendkosten moet betalen? Ongelofelijk ik heb maar een keer plezier gehad van deze machine heb inmiddels een ander merk gekocht waar wel normaal onderdelen voor te koop zijn. Het had fijn geweest als het setje van onderdelen zonder verzendkosten was geleverd aan mij dan zou ik misschien weer een tevreden klant worden bij HBM, en mijn gereedschap weer bij HBM kopen. Een zeer teleurgestelde klant van HBM.

dik in orde

scherpste prijs voor prima materiaal. sneller geleverd als beloofd

Geweldige machine

Net nieuwe huis gekocht. Dus een nieuwe boormachine nodig. Deze set is ideaal voor alle klussen in huis

Alles zoals het hoort

Alles zoals het hoort

In een woord “top” Snel en betrouwbaar, en concurrerende prijzen.

Ze hebben bijna alles, en als het niet in een pakket verstuurd kan worden maar pas een dag later. Geen probleem ze sturen het gewoon later na, zonder extra verzendkosten. Dat is nog een service.

Goed materiaal aan een goede prijs

perfecte prijs, levering op tijd.

Geweldig!

Online een motorheftafel besteld. Direct bij het magazijn de bon afgegeven op de afgesproken tijd. De heftafel werd netjes in de aanhanger geladen en we waren binnen 10 minuten weer op weg! Ik zeg "goed gelopen"!

Geweldige producten, super klantenservice en super prijs

Zie titel, dat is het gewoon

Voordelig, kwalitatief goede spullen en snel geleverd.

HBM biedt een breed scala aan gereedschappen, welke van goede kwaliteit zijn en snel geleverd worden.

Top!

Gereedschapswagen stond al klaar bij de afhaalafdeling en de medewerker heeft ook nog even geholpen met in de auto tillen. Top!

Prima. Zoals het hoort!!

Goed materiaal. Eenvoudig te bestellen. Keurige prijs. Op tijd geleverd. Prima verpakt! Afspraak = afspraak.

Product

Mijn setje rubber doorvoer tules is exact wat we zochten. Wij gebruiken de kleine maten om motoren opnieuw te monteren als trillingsdemper. Werkt uitstekend. Waren snel gevonden en snel geleverd.

Prima.

Al vaker wat besteld.