Goed product. Werkt goed

Snelle levering, Goed product, werkt heel goed en voldoet aan verwachting. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Prijs kwaliteit!

Alles wat ze verkopen is correct. Heel tevreden al meerdere dingen besteld .

Mijn ervaring is erg positief.

Een vlotte levering

Top service!

Snelle levering, goede service en top producten!

Mijn bestelling is keurig en snel geleverd.

Mijn bestelling is keurig verpakt en snel geleverd. De artikelen voldoen volledig aan de informatie op de website.

Goed gereedschap en snel geleverd

Al een paar keer iets besteld. Goed gereedschap en snel geleverd. Als ik weer wat nodig heb ga zeker wel weer wat bij HBM MACHINES bestellen. Groeten Jan.

Lekker snel en goed spul

Top!

Makkelijk en snel

Fijne website en snel het juiste artikel geleverd

Goed,snel en betaalbaar

Snelle levering van een kwalitatief goed product.

Snelle levering met goede uitleg en keuze mogelijkheid van dag

Eenmaal keuze gemaakt wordt alles vlot geregeld. Zending netjes op aangeven dag geleverd. Zou logistiek nog mooier worden als tijdstip ook nog ingevuld kon worden, maar dat is een wens die nagenoeg onmogelijk is

Mijn ging via bol.com maar fantastisch!

Goede service en een geweldig assortiment. En boven al een snelle en betrouwbare levering ook voor de kleine klanten nemen jullie de tijd.

Super bedrijf.

Naar het bestellen is het altijd goed verlopen zeker volgens afspraak ga zo door

Juiste product, sneller dan aangegeven geleverd.

Besteld onderdeel sneller dan snel geleverd.

Goedkope, mooie en handiger tangetjes snel ontvangen.

Voor een internet cursus beeldhouwen die ik geef had ik snel kleine punt tangetjes nodig. Ik vond ze mooi en goedkoop bij HBM en had ze heel erg snel in huis.

Top ! Levering en product super

Product en levering waren volledig volgens de verwachting.

Snel en goed

Het was er snel en er zat precies in wat ik had verwacht

Ik bestelde een accuboormachine, en binnen een dag stond de pakketdienst er mee op de stoep. Hij was zeker goed verpakt. Maar van mij had er minder plastic verpakkingsmateriaal bij gemogen..

Perfecte service

Nog bestellingen plaatsen, zeker weten

Snelle levering

Snel geleverd en apparaat is precies volgens onze verwachting

Goede kwaliteit.

Ben al bekend met HBM. Ik werk met de houtdraaibank en de kolomboor van HBM. Goede kwaliteit en snelle levering.

Ales Top

Prima leverancier van alle soorten gereedschap

No nonsense webshop voor alle mogelijke gereedschappen voor een mooie prijs. En snel geleverd.

Top eerste ervaring met HBM!

Website is handig. Je vindt snel wat je zoekt. Genoeg keuze. Snel geleverd. Kwaliteit is goed.

prima service en kwaliteit!

groot assortiment, snelle levering.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht