Aanrader!

Mijn moederdagcadeau voor een schappelijke prijs en op tijd geleverd!

Goed, betrouwbaar en snel!!

Heb nu een aantal producten bij HBM besteld.producten zijn van goede kwaliteit en word snel geleverd met andere worden dik tevreden. Joop

Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Ik heb vaker iets besteld en het resultaat is altijd goed. Snelle en goede verzend service. Gewoon goed!

vlotte levering en goed product.

Top Service!

Heel makkelijke website + bestelling. Goede communicatie. Snelle en vriendelijke levering. Perfecte service! Super tevreden!!!

Vlugge levering

Wel wat moeten zoeken om te starten

Diamant Slijpschijf voldoet aan verwachting

Diamant Slijpschijf is netjes geleverd tegen een nette prijs. Alleen volgende dag leveren zou nog een verbetering zijn.

Uitstekende keuze in gereedschappen

Al meerdere malen besteld en steeds prima kwaliteit ontvangen. levering is ook snel en zorgvuldig verpakt.

Super!

Super snelle verzending en top producten!

Keurig op tijd geleverd.

De bestelling werd netjes afgeleverd.

Gereedschap kar besteld, super snel geleverd en lekker degelijk. Zou HBM zo aanraden.

zeer goed

zeer goed. snel netjes afgehandeld en alles conform de afspraak

Goede en snelle levering.

Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Vlot besteld en vlot ontvangen.

Prima geregeld

Snel verzonden Artikel voldeed aan de beschrijving Prima prijs - kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Trilplaat besteld en kwam 3 dagen eerder dan verwacht. Degelijk apparaat voor goede prijs. Heb er korrelmix, zand en h-klinkers (8cm) mee aangetrilt en deed zijn werk prima.

Ik ben een vaste klant bij HBM

Ik ben al jaren een tevreden klant bij HBM. Zij leveren zeer goed materiaal betaalbaar en snelle levering, daarbij zijn ze klant vriendelijk Gr Rudi

Snelle en correcte service

Gereedschap koffer besteld. Zeer netjes behandeld, snelle levering

Top service en goede kwaliteit/prijsverhouding

Mooi elektrische tacker gekocht enorm veel plezier van

Wat je ziet is wat je krijgt!!

Prijs kwaliteit in orde!!

Gewoon zo als het moet zijn

Top geregeld

Bestelling geplaatst Snelle levering Mails op orde rond bestellen Alles helemaal ok. Mooie machine voldoet aan de verwachtingen

Snelle service , goede materialen prijs kwaliteit verhouding

Ik koop geregeld op HBM en telkens tevreden van mijn aankoop.

Betaalbare prijzen en snelle levering.

Alles volgens afspraak.

Online goede productinformatie beschikbaar Snelle levering.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht