Snelle levering en super ondersteuning bij vragen op de klantenservice
ik had een beperkt budget toen ik gereedschap nodig had en ook vrij specifiek en t liefste snel , waaronder een voor een mercedes w220 fuseekogel pers en demontage set die jullie voor slecht enkel tientjes hadden tegenover de 150 bij andere aanbieders , en ook nog eens van een super kwaliteit ondanks de prijs ( wat mij positief verbaasde ) samen met de inflatie deals en nog zat leuke acties en t reuze assortiment kon ik vele leuke koopjes en hebben dingetjes aanschaffen
maar ook hele handige stukken gereedschap, Ik heb ze ondertussen allemaal goed getest en gebruikt en het is meer dan prima door de testen gekomen zonder breken scheuren of stoppen, dit was mijn eerste bestelling ooit bij hbm omdat ik me voorheen nogal over de prijs/kwailiteit verhouding zorgen maakte maar die zorgen zijn weg en ik ga hier zeker terug komen, en ook een x naar jullie winkel fysiek nu, want zoals ik zag is die ook mega, of te wel beperkt budget/ of specifieke eisen in deze dure tijden beveel ik zeker hbm aan, mij hebben ze iedergeval overgehaald en mijn mercedes s klasse is weer na de nieuwe fuseekogels' draagarmen' wat slijpwerk en electronica werk door de keuring gekomen zonder poes pas. super bedankt voor de snelle levering en goeie ondersteuning bij vragen over gereedschap en het gebruik waarvoor ze geschikt zijn, groetjes Lorenzo