zeer goed

Prima product voor scherpe prijs, vlot en goed verpakt geleverd

Snelle ontvangen en goede kwaliteit

Koop geregeld onderdelen voor men garage en is altijd in orde. Top werk.

Gewoon heel goed ,ik ben zeer tevreden

Het is voor de eerste keer dat ik online iets bestel , ben gewoon verbaast dat alles zo perfect is afgelopen .

Vlotte levering / prima kwaliteit

Prima spullen voor een prima prijs. Zoals ik gewend ben hier.

HBM heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding. Ook de service is prima. 1 artikel was verkeerd geleverd, waarna de juiste snel werd verstuurd.

snelle levering en zeer scherpe prijs

2 LED armaturen tegen zeer aantrekkelijke prijs. Snelle levering. Klein puntje van kritiek; verpakking had aanzienlijk kleiner gekund. Doos was voor 2/3 gevuld met plastic!

Verrassend snel geleverd

Polijstset gekocht via de website. Werd zeer snel geleverd en product heeft goede prijs kwaliteit verhouding!! Super tevreden

Alles netjes op tijd geleverd. Groot assortiment.

top bedrijf

prima ervaring

Een bedrijf die de puntjes op de I zet!

Overzichtelijk, groot assortiment, snelle volledige levering en kwaliteitsspul. Meer heb je dan toch ook niet nodig?

snelle levering met een voordelige prijs

duidelijke website voldoende keuzes. Goede kwaliteit en niet duur

Uitgebreid aanbod tegen prima prijs.

Goed gereedschap en werkplaats-inrichting, duidelijke omschreven op de website. Vlotte levering.

Correcte bezorging

Voor de prijs een prima apparaat met goede gebruiksaanwijzing! Op tijd bezorgd.

Snelle levering

Duidelijke website ,snelle levering,goed materiaal

Snelle levering, degelijk materi6

Prima prijs kwaliteitsverhouding.

Een boorhamer gekocht van HBM voor een prima prijs en van zeer degelijke kwaliteit. Ook de levertijd was snel.

Heel goed

De sproeier werkt zeer goed. Enkel de uitschuifbare kans om te sproeien kan beter. De kans zakt langzaam uiteen.. bij vast aandraaien lekt deze. Dus kan deze niet vast genoeg bevestigen.

Top bedrijf alles snel geleverd groot assortiment

Sinds ik deze site hebt ontdekt heb ik al meerdere dingen hier besteld. Snel geleverd en een fijne site om dingen te zoeken

Mooie nette machine

Zeer netjes geleverd volgens afspraak. Machine goed in gebruik

Uitstekende.

Hele snelle levering, goed verpakt. En ben zeer tevreden met mijn bestelling.

super kwaliteit voor weinig geld

super kwaliteits gereedschap voor bitter weinig geld ! top site !

Prima!

Enige verbeterpunt is dat de automatische e-mails over de voortgang van de bestelling/ factuur e.d. wat verwarrend zijn omdat ze de order veelal splitsen. Dat heeft vast met de interne processen te maken. Maar je vraagt je soms af of alles wel goed gaat omdat je iedere keer slippertjes informatie krijgt....geen paniek het komt goed!

Snelle, vlotte levering, prima kwaliteit

De omschrijving van het product komt helemaal overeen met de omschrijving van op de website. Binnen de 20 uur na bestelling werd het product geleverd en het werkt uitstekend.

Snel en correct

Snelle levering van de bestelde producten. Mousse besteld voor in materiaalwagen en deze is wel heel lastig om proper te versnijden en uit te hollen.

Goede service en alles mooi optijd geleverd

Producten kwamen netjes binnen en mooi optijd. Goed verpakt en precies zoals beschreven. Ga nog veel meer bestellen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht