Besteld, betaald en binnen 3 werkdagen in huis

Korte lijnen en per mail prima op de hoogte gehouden van de bestelstatus.

Uitstekende en snelle service! Iedere keer weer!!!

Prima kwaliteit en snelle levering!!

Verwachtingen voldoen geheel aan omschrijving met daaraan gekoppelt een snelle levering en prima schriftelijke afhandeling.

Geweldig.

Prijs kwaliteit is prima. Mooi en veilig verpakt en geleverd. Prima service van de firma toen er een probleempje was.

aanrader !

zeer snelle levering en prima product !

Kennis van zaken

Een paar keer in de winkel geweest en de kennis van zaken en adviezen vallen mij in zeer positieve zin op!

Prima product en snel geleverd.

Mijn eerste bestelling

Via de website heb ik een hoop gereedschap gevonden die ik nodig had en dat voor een mooie prijs

Goede spullen, goede prijs en snel geleverd

Goede prijs, goede spullen , snel geleverd. Handleiding was welkom geweest, verder top

Toppie

Snelle levering, goed product, faire prijs

Zowel de voorraden als de leversnelheid en klantvriendelijk zijn super.

Uitstekende communicatie en snelheid.

Fijn dat de leveringsdatum kon gekozen worden.

Dikke 10

Super snel geregeld en bezorgd echt top

Great quality

very good quality of the tool and super handy. support and contact also nice! Recommend HBM Machines sincerely.

Zeer positief

Zeer snelle en correcte levering...een voorbeeld voor velen

Netjes en snel geleverd.

Ik bestel het en het wordt netjes geleverd op de dag die ik met hun bespreek. Ideaal!

Snel en goed

Precies wat ik nodig had, en zeer betaalbaar,ik ben een tevreden klant.

Top bedrijf iedereen aan te raden in punten geef ik hun een 10.

Het is een top bedrijf. Service, behandeling, kwaliteit, levering, garantie, prijskwaliteit allemaal zeer goed. Ik ben zeer tevreden en zal het zeker aan iedereen aanraden. Ik werk bij de Gemeente Rotterdam en ook daar ga ik het promoten. 5 Steren hadden er 10 moeten zijn. Met vriendelijke groet Willem Tukker.

Kwaliteitsspullen voor een scherpe prijs

Ik had een paar klembandtangen nodig, HBM had ze voor erg weinig geld op de site staan. Ik dacht, zal wel niet veel wezen, toch maar besteld. Goede communicatie over de status van de verzending en bij ontvangst bleken het prima tangen te zijn. Inmiddels al mee aan het werk geweest.

Prijs ,levering prima alles op tijd

Snel bezorgd, en goede kwaliteit gereedschappen

Makkelijk te bestellen ,goede kwaliteit gereedschap,en snel thuisbezorgd ondanks de corona perioden

Mooi volgens afspraak , snel geleverd

Zoals altijd al een top service.

Snel

Goede snelle service, ik werd constant op de hoogte gehouden en kon mijn pakketje makkelijk volgen!

Uitstekend en snel

Alles op tijd en correct geleverd .

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht