Mij bestelling was precies wat ik verwachtte en de bezorging verliep prima en snel! Zeker waard om terug te komen !

Vlotte levering top prijs kwaliteit

Zeer ruim assortiment, snelle levering en goede afhandeling

Ruim assortiment, snelle levering en goede correspondentie en afhandeling

Voldoet zeer goed

Snel geleverd. Slijptol op accu doet het prima.

Uitermate goed

Veel keuze, het betere hobbymateriaal en een geweldige en eerlijke service indien er iet fout loopt.

Snelle levering, goede spullen, goed verpakt

De accuboormachine zat in een bewonderenswaardig compacte koffer, veel kleiner dan wat ik tot nu toe had gezien, en met twee accu's!

Goede prijs, goede kwaliteit!

Ik heb nu bijna twee weken drie led-bouwlampen in gebruik (twee daarvan zijn aan elkaar gekoppeld op statief) en ik ben zeer te spreken over de levertijd (die nu tijdens corona regelmatig slecht is bij andere bedrijven). De kwaliteit van de lampen? Lijkt dik in orde, komt veel licht uit, kan het niet meten, maar 4400 lumen per lamp zou goed kunnen. enige wat ik wel "irritant" vind is dat de lampen zo nu en dan lijken te "flikkeren". Verder zeer tevreden over deze aankoop!

Product prijs kwaliteit zeer goed. Snelle levering of op te halen. Goede service en kennis van zaken.

Snelle levering

Goed op de hoogte gehouden via mail

Heel goed

Professioneel bedrijf met oog voor de klant; Prima prijs kwaliteit verhouding

Zeer goede snee levering.

Goede informatie over hoe en wat.

Kwaliteitje!!

Pas geleden een heavy duty buigijzer besteld om thuis wat koperen leidingen te buigen. Ik had nul ervaring hiermee maar ik moet zeggen voor een amateur heb ik toch wel met dank van dit product mooie bochtjes kunnen buigen :) Kan iedereen deze site aanbevelen, snel en zeer professioneel bedrijf waar ik steeds meer ga bestellen.

Mooie duidel

Mooie duidelije site mooie producten en mijn product was mooi op tijd geleverd ga hier vast nog meer bestellen .,!!!,

goed materiaal tegen nette prijs

goed materiaal tegen nette prijs

Mooi materiaal

Snelle levering, geheel conform omschrijving, mooi spul

Snelle levering goede kwaliteit gereedschap

Goede snelle levering en goede kwaliteit gereedschap

goed en snel

het was goed spul en snel geleverd

Zorgeloos krijgen wat je besteld

Zoals de omschrijving in een zin al zegt: 'Zorgeloos krijgen wat je besteld'. Meermaals heb ik gereedschap besteld en als je er aan denkt dan hebben ze het wel.

Compressor met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Op zoek naar een compressor voor bandenvul en afblaaswerkzaamheden, kwam ik uit bij HBG Machines. Uiteindelijk gekozen voor de 0,75pk low noise compressor met tank van 9 liter. Bij het aanzetten viel de low noise mij gelijk positief op! Geen probleem om de compressor binnenshuis te gebruiken. Sterker nog, de collega aan de andere kant van een Teams call had niet eens door dat de compressor in dezelfde ruimte stond te draaien aangezien de laptop het achtergrondgeluid zelfs kon wegfilteren! Kortom, een prima compressor voor een gunstige prijs!

correct en volgens afspraak geleverd

Conform de informatie zijn de producten binnen de afgesproken correct geleverd

Top!

Top en op tijd geleverd goed verpakt

Goed materiaal, prima prijs, snelle levering

Erg tevreden over de bestelde machine. Prima prijs en snelle levering

Prima messen

Snelle en prima levering messen werken perfect

SuperService...........tegen een SuperPrijs/Kwaliteit verhouding !!!

Zéér snelle levering tegen een voordelige prijs én afgeleverd op het afgesproken tijdstip !!!

Lekker snel geleverd

Grote Esch 1010