Aan te raden

Goede ervaring

Goed geholpen snelle levering prachtig product ben tevreden wat ik heb gekregen waar voor je geld volgende keer bestel ik weer

Prima gereedschap voor een mooie prijs

Goed en betaalbaar gereedschap. Heel erg veel keus. Snelle levering, alleen grote en zware spullen haal ik liever zelf op i.v.m. de wel erg hoge bezorgkosten,

Simpelweg top!

Goed materiaal aan een betaalbare prijs.

Supersnelle levering en een degelijk kwaliteit gereedschap

goede spullen tegen een meer dan schappelijke prijs!

goede spullen tegen een meer dan schappelijke prijs!

Prima service, snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding

Altijd kwaliteit voor een goede prijs.

Als ik iets nodig heb, kijk ik altijd eerst op hbm door het brede assortiment en de kwaliteit/prijs verhouding.

Top,snel en duidelijk

Goede site, snelle levering en duidelijke omschrijving van artikelen. Plus goede prijs kwaliteit verhouding.

Ontzettende goede services

Diverse artikelen besteld en deze zijn snel geleverd. Er mankeerde aan 1 artikel iets dit heb ik gemaild en ik kreeg snel antwoord en probleem binnen no time naar tevredenheid opgelost. Geen gezeur, maar oplossingsgericht denken. Ga zo door!

Geen telefonisch bereikbaarheid na verkoop !!

De betaling was snel gedaan maar de levering is niet zo snel als wordt vermeld . Met het luchtgereedschap een slechts enkele spijkers ingeschoten te hebben was deze stuk, geprobeerd telefonisch contact te zoeken maar dat is anno 2022 niet meer van toepassing, dus per mail geantwoord en wacht nu al een week op antwoord en ligt mijn klus bij de klant stil!

Gewoon hele goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik koop praktisch al mijn (zakelijk) gereedschap bij HBM-Machines en mijn ervaringen zijn erg goed. Goede prijs en prima kwaliteit.

Goede producten met prima prijs- / kwaliteitsverhouding

Prima producten voor een goede prijs. Ik heb een compressor, hulpstukken en beitelset besteld. Alles werd keurig volgens afspraak bezorgd. De compressor had een kleine beschadiging maar ben heel goed geholpen door de klantenservice en dit is prima opgelost.

Snel , goedkoop en kwaliteit

Spul wat je maar 1x nodig hebt voor weinig geld!

HBM is perfect voor als je net dat speciale gereedschap nodig hebt voor die ene keer en geen fortuin wilt uitgeven!

Perfecte dienstverlening!

Ik had mijn product eerst goed bekeken op de site, en toen ik na een snelle levering mijn bestelling in ontvangst mocht nemen, deed alles aan de verwachtingen. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

Super zaak, handig en betaalbaar.

Super zaak, waar vele machines te vinden zijn. Ze zijn kwaliteit en betaalbaar. Ook de personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Overzichtelijk en snel

Nadat de artikelen besteld waren, gelijk een email ontvangen dat het in tweeën geleverd werd. Ook met de reden er bij. Binnen 2 a 3 werkdagen ontvangen. Goed verpakt niks beschadigd of kapot.

HELEMAAL TOP !!

Goeie kwaliteit, prima prijs en supersnel geleverd, helemaal top!!

Perfekt apparaat, maakt het helemaal waar !!!

Uit de doos doet de machine wat deze moet doen. Helemaal goed. Mijn dank

Goed spul, goede prijs!

Helemaal geweldig

Prijs kwaliteit is helemaal goed, leveringen altijd netjes.

alsnog tevreden

al diverse malen bestelling geplaatst bij HBM. Nu is er voor de eerste keer bij de uitlevering iets mis gegaan ! Is echter met terugwerkende kracht alsnog keurig opgelost door de klantenservice dank je voor de genomen actie, en nu kan ik gaan genieten en klussen met de bestelde en geleverde goederen

Klasse Top

Gewoon duim omhoog

Gewoon goed, zoals altijd !

Goede prijs/kwaliteits verhouding. Ook fijn dat als een deel van de bestelling een paar dagen langer duurt of uit een ander magazijn komt dat de andere delen al apart worden afgestuurd. Verder bij HBM altijd een beetje dat "kind in een snoepwinkel" gevoel. Zowel op de site als in de winkel.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht