Prima website snel en deskundig geholpen

Overzichtelijke website prima producten. Netjes verpakt en zeer snel geleverd. Een pluim met een griffel

Product gemakkelijk te vinden, snel leverbaar en snel geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

snel en correct

snel en correct service

Super snel geleverd

Alles altijd prima in orde

Goeie service en goeie machines.

Vlotte levering, goed mayteriaal en excellente dienst na verkoop. Machine stond stil en onderdelen werden snel opgestuurd.

Goede ervaring

Bestelling fijn op tijd geleverd.

Super service

Levering zoals opgegeven bij de bestelling. Werkt perfect kettingzaag is weer scherp!

Ondanks dat ik maar een klein meubel heb besteld is de service des te groter!!!top

Mooi kwalitatie gereedschapskarretje wat mooi staat in mijn schuur.Goede lever service

Helemaal goed en snel

Geweldige spullen en super snel geleverd zoals elke keer en natuurlijk ook piekfijn in orde tot een volgende keer.

Deel werd later geleverd terwijl alles op voorraad was, verder netjes

Zoals t hoort

Korte lijnen, snelle levering uitstekende kwaliteit.

Fantastische en snelle service

Wat een fijn bedrijf is HBM. Vooral de persoonlijk en positieve instelling van de mensen binnen deze fijne organisatie heeft mij erg verrast. Daarnaast blijft HBM een snoepjes winkel voor de techneuten onder ons. Een woord “fantastisch”

Fijne webshop

Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden als iets weer voorradig is. Gelijk besteld en het werd snel geleverd.

Aanrader

Zondag besteld, dinsdag geleverd. Met tracking. Vlot en betrouwbaar dus.

goed geregeld

product was niet meer op voorraad. mijn mail adres achter gelaten. en je krijgt van zelf bericht als een van de eerste dat het product weer op voorraad is. dus gelijk besteld. TOP

Mooie spullen goede prijs!

Makkelijke website super bezorging

Top!

Mooie kortingen, zeer snel geleverd en kwaliteit is top!

Snelle, goede en correcte service en levering. Zeer tevresen over HBM!

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd.

Uitstekende webwinkel!!

Ik heb zeer goede ervaringen bij jullie webwinkel. Het wordt snel verzonden en geleverd. De kwaliteit van de materialen zijn ook goed. En ze verlenen ook goede service als er toch wat mis is met je bestelling wordt het ook zonder veel moeite opgelost. Mijn ervaring met jullie is zeer goed! Kunnen nog vele een voorbeeld aan geven.

Groot assortiment met mooie aanbiedingen

Heerlijk shoppen op de website, erg veel keus en ook niet duur. Daarnaast veel mooie aanbiedingen. Ik heb mijn winkelmandje gevuld en het is allemaal netjes bezorgd.

perfect

Na backorder toch zeer snel geleverd

TOP Levering

Gemakkelijk bestellen en op tijd geleverd. Heel klein puntje van kritiek, de verpakking aanpassen aan te leveren product. (Mijn product had ook in een bubbeltjes enveloppe gepast.)

Mooie winkel, online bestellen gaat makkelijk en snel.

zowel in de winkel als online gaat makkelijk en snel. Aardig personeel en een mega groot assortiment.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht