Ik heb de Hbm machine net maar hij is heel goed. Bedankt!

Tot service

Super tevreden tot service en zeer goede kwaliteit

Mooi en volledig assortiment, van een degelijke kwaliteit

Goede uitgebreide website goed gesorteerd met goede kwaliteit spullen. Ook leuk om door de winkel te struinen en ideeën op te doen. Prijs kwaliteit is prima. Leveren of ophalen het is allemaal goed geregeld.

Subliem

Correcte levering , zeer zorgvuldig verpakt en voortreffelijke kwaliteit van het materiaal. Zeker een aanrader. Groeten uit België.

Snelle levering heel tevreden

Prijs kwaliteit.prima.

HBM blijft me verbazen.

15 jaar geleden een kolomboormachine gekocht en die machine heeft me nog nooit in de steek gelaten en nu blij verrast met een ultrasonische reiniger. Voor mijn volgende aankoop eerst maar bij HBM machines checken.

prijs - kwaliteit

Goede prijs - kwaliteit ! Makkelijk in montage.

Mijn bestelling was snel geleverd en zeer degelijk verpakt.

Prima producten en snel geleverd.

Producten zoals verwacht en snel geleverd. Wel een wat grote doos voor het geleverde, misschien voor het bedrijf rendabeler om brievenbus pakketjes te gebruiken voor kleinere bestellingen.

Snel geleverd en goede kwaliteit!!

Heb al enkele machines van HBM ondertussen en sta nog steeds versteld hoe goed prijs kwaliteit is bij dit merk. Aanbevolen!

Super snel geleverd

Mijn ervaring is dat als je een bestelling geplaatst hebt je supergoed op de hoogte wordt gehouden omtrent de statustop jongens van hbm houden zo

supersnel geleverd, fijn

De bestelling ging vlot en makkelijk. Ondanks de Corona drukte had ik de bestelling de volgende dag al in huis.

Snelle levering. Alles netjes en stevig verpakt

Garagezeep

Precies wat ik zocht, mooie prijs, ontzettend veel geld voor de verzendkosten helaas.

accukabel ogen pers doet waar die voor is gekomen

Werkt prima en makkelijk handig ding

Prima leverantie

Wat ik kocht heb ik gekregen en betaald. En daar heb ik zeer veel plezier mee behaald.

Snelle levering van Top Producten

Alles is boven verwachting eigenlijk. Heb een HBM Wielkast Roller besteld en inmiddels grbruikt. Wat een degelijke kwaliteit zeg! En het ermee werken gaat ook erg fijn. Heb er 1 in het verleden gehad en was van veel mindere kwaliteit. Zit ook erg goed en netjes verpakt en levering was lekker snel. Bestel regelmatig producten bij verschillende bedrijven, maar nu zeker in deze tijd merk ik dat er toch wel de nodige vertragingen zijn op leveringen regelmatig. Dus super dit!

Top snelle levering

Goeie service. Snelle levering niks op aan te merken. Goed voor mekaar

alles na wens verlopen ,goed product

Prima bedrijf

redelijk goedkoop en snelle levering

Ik heb een superapparaat dat volledig voldoet aan mijn wensen, ik kon het nergens anders krijgen.

Alles is verlopen zoals het hoort. Toppie Ik kan er niks anders van maken

Formidabel

Prijstechnisch heel voordelig. Apparatuur kwalitatief erg goed. Levering erg snel. Je kan dus snel aan de slag om de klus te klaren. Ik zeg Formidabel. Gr Joost

Goede website, spoedige levering

Groot assortiment. Werd geattendeerd dat product weer op voorraad was. Binnen 2 dagen bezorgd. Heel blij mee.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht