Heel tevreden alles zeer volt verlopen.

Ook als was er een probleem alles snel opgelost.

Snel geleverd en werkt perfect.

Snel besteld snel geleverd

Hoogste prijs/kwaliteit/service van alle sites voor gereedschappen

Snelle levering en betaalbaar.

Duidelijk produkt en levering

Duidelijke foto en omschrijving en goede aflevering

Gewoon zeer goed

Goed assortiment, makkelijk te vinden wat je zoekt, snelle levering and prima kwaliteit. Ga zeker weer bestellen zodra ik iets nodig heb.

Zeer snelle levering

Meedere keren besteld. En altijd keurig geleverd

Geweldige service en hele vriendelijke personeelsleden!

Zeer goede service en vriendelijke mensen, heel behulpzaam!

Tevreden

De levering is snel ontvangen en de bestelde artikelen zijn volgens verwachting.

no-nonsense en doen wat je zegt. Top!

Ik en altijd op zoek naar materialen van een goede kwaliteit tegen een goede prijs. Dat vind ik zeker bij HBM!

Zoals je verwacht.

Snelle en correcte levering

Erg tevreden, ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Mijn bestelling was verdeeld over 2 pakketten die van verschillende locaties kwamen. Van elk van de pakketten kreeg ik een aparte mail met daarin de status en track en trace codes. Erg prettig! Zo wist ik precies wanneer ik welk gereedschap kon verwachten. Alles was keurig verpakt en ik ben zeer tevreden met de producten.

Super afhandeling en perfecte levering

Kreeg onmiddellijk feedback over het gekochte product en de levering verliep vlekkeloos zoals afgesproken. Ik ben een zeer tevreden klant !

Top service

goede prijs mooie rol draad

zocht n rol rvs lasdraad gevonden besteld en mooi optijd binnen

Zeer professioneel gereedschap voor scherpe prijs.

Ik zat verlegen om het benodigde gereedschap. Via internet besteld en in no time thuis afgeleverd. TOP.

Geweldig!!

Duidelijk en overzichtelijk !! Snel geleverd !! Site loopt lekker door tijdens zoeken zonder oponthoud. Snel bericht wanneer en hoe het geleverd word. Wat je ziet krijg je ook daadwerkelijk zeer professioneel! In 1 woord geweldig

Fantastisch

Zeer snelle levering en het product levert boven verwachting meer dan het geen Waarvoor ik het had gekozen

Snelle bezorging

Kwaliteit prima

Zeer snelle levering van meedrere producten

Ondanks dat ik zes producten bestelde was de Levering vrijwel binnen een dag.

Snelle levering, groot pakket voor klein product

Had voor de haakse slijper een schijf besteld op de zondagavond. Stond dat het zo'n 1-2 dagen zou duren voor het verwerkt + verzonden zou worden, maar was vrijwel de volgende ochtend al geraapt en verzonden. De schijf zelf zat in een erg groot pakket. Terwijl het misschien ook wel als brievenbuspakket had verzonden kunnen worden.

HBM: Heel Betrouwbaar Merk

Titel spreekt voor zich. Misschien ook de reden dat er regelmatig iets niet op voorraad is. Alle nadelen heb zijn voordeel of omgekeerd...

Gewoon geweldig

Goed geregeld en snel verzonden.

Correcte levering

Levering op tijd aangekomen

Snelle levering en alles goed verpakt

Het was snel geleverd en alles goed beschermd en ingepakt

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht