Zeer degelijk

De verzending was zoals beloofd, ik werd goed op de hoogte gehouden en het product was zeer degelijk verpakt. Het product is gemaakt door HBM Machines zelf en voldoet aan alle verwachtingen, degelijk, praktisch en zeer geschikt voor het beoogde doel. Dit bedrijf staat bij mij hoog op de witte lijst!

Hoe de keuze, snelle levering

Het product dat ik zocht gevonden. Het wordt niet bij veel leveranciers verkocht. Ook een snelle levering.

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Al meerdere keren bestelt. Altijd snel geleverd. 1 keer bestelling niet compleet geleverd. Maar door een uiterst fijne klantenservice zeer snel opgelost.

Perfect en professional

Parfait et professionnel

Conforme et expédié rapidement

Tous les objets de la commande sont conformes à la description et l'expédition est très rapide. Merci.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Snelle service op tijd geleverd

Heb bestelling gedaan die was met twee dagen al geleverd goede kwaliteit spullen man was er blij mee

ik ben uitermate tevreden over het asortiment en de bediening in de shop

het is echt eenvoudig een afhaal afspraak te maken . eenmaal bij het afhaal punt werd ik netjes en vlot geholpen . in de winkel voel ik me op mijn gemak en kan ik naar hartelust rond snuffelen ...en bij vragen is er voldoende deskundig personeel aanwezig

Top service

Miste een onderdeel van mijn werkplaatsinrichting, helaas was dit onderdeel niet los te leveren. Maar ze hebben alles op alles gezet om te kijken naar een oplossing. Gelukkig geen onderdeel van groot belang, ze kwamen met een leuk voorstel en daar ben ik op ingegaan. Zeer goede service en heb gelijk weer een bestelling geplaatst.

Buitengewoon

Een 10 is bijna onmogelijk, er kan altijd wel ergens op verbeterd worden maar jullie hebben de plank zeker niet mis geslagen. De vriendelijke toon waarop de mededelingen worden gegeven, petje af en voor de snelle verwerking.

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Top.

Ik ben zeer tevreden over het gemak om te bestellen en de levering was super snel en dubbele verpakking zorgt voor een schadevrij product.

Snelle service

Duidelijke bestelpagina, wordt goed op de hoogte gehouden van levering. Levering was snel in huis.

gereedschap ziet er goed uit.

net gereedschap voor een nette prijs. degelijk

goede service en snel leveren

goed advies snelle reactie op het mail contact

Prima levering

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering, goede product(en) kwaliteit!

Momentsleutel besteld en meteen de volgende dag ontvangen, snelle levering dus. Product is van goede kwaliteit en is zorgzaam verpakt voor de levering. HBM is een aanrader!

zeer tevreden

ik zal een iedereen willen adviseren om spullen aan te schaffen bij jullie

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Nette levering, product super!

Product was beter dan verwacht. Levering verliep netjes. Enige opmerking is de pallet die je erbij krijgt.

Snel, goed en zeer tevreden

Alles wordt snel en goed verpakt geleverd. Bij vragen binnen een uur bericht. Ik kan niets anders zeggen dan GOED! En ik ben altijd zeer kritisch.

Snelle levering en uitstekens materiaal!

Na 1 dag al geleverd, heel goed verpakt en kwaliteit voor prijs, zeer tevreden!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd, heb er nu al veel gemak van.

Alles zo als omschreven

De bestelling voldeed aan alle verwachtingen, met een snelle levering. Product zoals omschreven en zorgvuldig verpakt en verstuurd. Zeer tevreden

Snelle en vlotte verwerking en snel binnen.

levering was snel en goed

bestelling en levering is snel en goed verlopen. van wat ik heb besteld is alleen dat de HBM dolle schroeven removerset niet goed werkt. Al het overige wel.

Helemaal TOP

Nu al een paar bestellingen geplaatst bij HBM-Machines. Tot op heden ben ik erg tevreden over de manier van presenteren, bestellen, verwerken en informeren. HBM biedt een mooi breed assortiment aan producten die tevens scherp geprijsd zijn en een goede tot zeer goed kwaliteit kennen. Er is altijd keuze in meerdere kwaliteiten voor een bepaald product wat je op het oog hebt. Hiermee heb ik een one-stop-shop site gevonden. Ga vooral zo door!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht