Prima kwaliteit voor een nette prijs

Snel geleverd en voor een nette prijs. Kwaliteit is wat je mag verwachten. En je hebt een ruime keuze voor wat je zoekt. Fijne winkel om te kopen!

Snelle levering

Snelle levering

Goede support, correcte levering&tijd

De klantendienst hebben snel en voldoende geantwoord op mijn vragen. Wel maar daar kunnen hun niks aan doen, vond ik dat ze het in een pakket hadden kunnen verzenden zodat ik geen twee keer verzendingskosten moest betalen. De klantendienst heeft hiervoor wel de moeite gedaan om dit te vragen. De levering was zeer snel en correct.

Perfecte levering!

Prijs/kwaliteit is uitstekend

Goede en snelle levering van besteld product

Product is snel geleverd en voldoet volledig aan mijn verwachtingen

prijs/kwaliteit is top!

Ik bestel er geregeld iets voor wat ik niet intensief gebruik, niet dat het slecht of ondeugdelijk is maar omdat ik niet topprijzen wil betalen voor de spullen die ik niet heel vaak gebruik. Maar wil wl een redelijke kwaliteit en dat bieden ze goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Top en snel verstuurd.

Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Overzichtelijke website, prettige communicatie, goed op de hoogte gehouden van de status van de zending, vlotte levering. Product van goede kwaliteit voor een mooie prijs!

super

supersnelle levering en goed kwaliteit

Snelheid en kwaliteit zijn top bij HBM machines!

Gereedschapskist besteld bij HBM machines op maandag als cadeau voor een vriend. Binnen 3 dagen bezorgd! Mooie snelle service en een prachtcadeau.

Nette en vlotte levering

Ik bestel vaker bij HBM materiaal en ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het gereedschap en de service een echte aanrader HBM tools

mooie grote slijpschijven in een hele grote doos

de producten zijn natuurlijk van topkwaliteit en werken goed maar de bestelling kwam dit keer ook in een gigantische doos waar je een leger slijpschijven in kwijt kunt. nu had ik meer karton dan bestelling. dat kan toch slimmer?

Prima Bedrijf!

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de staat van je bestelde artikelen.

snelle levering, dus prima

snel spul nodig en ook snel ontvangen, dus oké

Genoten van snelle actie met goede informatie en op juiste tijd geleverd.

Gesteund door adviezen van collega's heb ik bij HBM mijn bestelling gedaan. De website was al goed informerend en ook mijn vraag aan de klantenservice gaf snel het goede antwoord. De handleiding van de bandschuurmachine HBM200 kan wel wat duidelijker, maar de vele waarschuwingen werden serieus genoemd. Zeker ook om anderen te enthousiasmeren voor aankopen bij HBM. Met vriendelijke groet. R.Yntema

Nette levering en duidelijk wanneer het komt

Makkelijk te bestellen fijn betaalbaar gereedschap en levering op tijd.

Super, mooi product en werkt heerlijk

Geweldig apparaat, werkt super en zelfs op mijn machine, de atlas shovel, werkt de direct start modus. Super tevreden.

Geweldig bezorgd

Prima goed verzorgd en altijd op maat voor alles

Super correct en snel!!!!

Eerste maal via de webshop besteld, en perfecte service zoals in de winkel zelf. Echt super winkel... En top TEAM Grtjs Baxter Belgium

Zoals beschreven, snel geleverd.

Snelle levering, product zoals omschreven op de site.

Goed produkten

Goed service en kwaliteit

Sinds kort jullie ontdekt.

Al een paar bestellingen gedaan, netjes op tijd geleverd. De artikelen die niet leverbaar zijn worden weer snel bij de voorraad aangevuld. Dus al met al een tevreden klant.

snelle service

Prachtige handzame koffer met wieltjes, overzichtelijke indeling van het gereedschap. Neemt weinig plaats in beslag. Vooral heel praktisch voor de beginnende klusjes man/vrouw

Super et sans problèmes

Livraison rapide et conforme à la commande

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Helemaal goed

Snel,betrouwbaar,zoals het hoort, ga zo door....

Goede en snelle service

Je krijgt wat je bestelt en ook netjes en snel

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht