Weer een tevreden klant. TOP

Geleverd wat ik verwachte en snel ook. Ga zo door, deze klant is zeer tevreden

Super snelle levering

Ook op de mail wordt héél snel gereageerd!

Geweldige service

Wist eerst niet wat ik ervan moest verwachten … maar zeer tevreden … ga zeker vaker bestellen …. En zeer snel in huis

Netjes en goed afgeleverd.

Goed materiaal en netjes op tijd afgeleverd.

prima ervaring

snelle levering prima kwaliteit zeer nette prijs.

hele duidelijke zaak

supersnelle verzending, goed verpakt en goede communicatie zoals de factuur bij de mail, goede kwaliteit spullen, shop er graag op de website, en zeer leuke aanbiedingen, ons zie je nog terug

Goed service! It was the best price on market.

Goed / price / fast service!

Goede en snelle levering

Altijd prima kwaliteit en service

prijs/kwaliteit is ongeëvenaard

verschillende boren / inbussleutels zijn veel duurder bij andere huismerken en a-merken. Voor een particulier een sterke aanrader

Snel geleverd

Lekker snel in huis en niet duur

Altijd tevreden met HBM

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Supedr. Parfait

Outils de qualité reçus à bref délai! Merci.

Snelle levering en het product werkte helemaal perfect!!!aal

Vaker iets bij jullie besteld, vandaar dat ik ook alle vertrouwen in deze bestelling had. De blindmoertang werkt perfect, ik ben helemaal tevreden.

Uitmuntend

Alles liep zeer vlot, van bestelling tot levering

Helemaal goed

Bestelgemak, bestelverloop en bezorging.... helemaal goed

Supersnel op m'n vacantieadres mijn bestelling ontvangen

Ik woon in woerden wilde dichtbij een polijst machine kopen waren met de camper in eersel via webshop besteld den binnen 3 dagen via post NL afgeleverd op ons vacantie adres super

Vlotte levering

Machine voelt degelijk aan mooie kwaliteit in een makkelijk koffertje

Goede kwaliteit-prijs verhouding.

Mooie duidelijke website en goede communicatie. Kwalitatief mooi gereedschap. De werkplaats configurator werkt maar met 1 serie/model kasten. Jammer dat er nog geen "voor vanavond besteld, de andere dag in huis" levering is maar misschien komt dat nog?

snelle service van een geweldig apparaat

Wauw, wat een geweldige professionele ventilator leverde HBM.

Zeer goede ervaringen met HBM.

Altijd snel je spullen binnen en kwalitatief prima spul tot nu toe...

snelle service

snelle service, goed verpakt, producten voldoen uitstekend

netjes en snel geleverd!

Als beginnend airbrusheer, nu stapje verder in het assortiment, andere compressor en beter en stille werken. Snelle levering en bezorging, ik was blij!

Enorm aanbod voor zeer scherpe prijzen

Nu al een aantal spullen besteld bij HBM. Enorm groot assortiment als je wat zoekt en ook tegen zeer scherpe prijzen! Bij versturen wordt netjes de informatie per mail gestuurd zodat je weet waar je aan toe bent. Geen slecht punt over te noemen!

Heel tevreden.

Van bestelling tot aflevering gewoon toppie

Zeer goed geregeld

Na de bestelling gelijk antwoord en de volgende dag al in huis top geregeld vrg fred bakker

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht