Gewoon goed

HBM is DE gereedschap-specialist in Gouda. Pakket werd netjes verpakt en mooi op tijd geleverd.

Snelle service goede producten

Las kar gekocht, mooi optijd geleverd. Goed product. Kan altijd terecht voor vragen ook telefonisch.

Goed, altijd snelle levering...en alles is goed geprijsd

Is prima. ..koop graag bij HBM..veel keus en betaalbaar.

Alles goed verpakt, alles aanwezig in mijn pakket. Materiaal in goede staat, geen brol.

Goede ervaringen/ prima producten

Keurig en volgens afspraak geleverd.

Duidelijke web site, geleverde artikelen oprijd geleverd.

Supersnelle levering werkbank en gereedschap rolkast

Erg snelle levering en de chauffeur heeft de zware pallet keurig de garage in gereden! Ben erg blij met de degelijke werkbank en bijpassende verrijdbare gereedschap laden kast.

Snelle levering en prima prijs

Overzichtelijke website en de juiste zaken snel geleverd

Prima levering. Graag wat minder meldingen (9)

Top materiaal

Ik heb een stel las klemmen en een popnageltang (harmonica model) van HBM. Werkelijk top materiaal. Stevig, goed en eenvoudig te gebruiken. Werkt een stuk eenvoudiger en met een uitstekend en absoluut net resultaat. En tegen een goede prijs. Kan ik iedereen aanbevelen.

Zeer snelle levering en prima prijs !

Gezocht en jullie site gevonden en was gelijk overstag: ruime keuze en prima prijzen. Ik heb besteld en kreeg mijn artikel super snel thuis gestuurd. Goede kwaliteit ontvangen ! Super blij mee !

had ik HBM maar eerder gevonden top spul.

toen ik HBM Machines ontdekte ging er een wereld voor me open ,en ben ik meteen gaan bestellen. prima kwaliteit en redelijk van prijs ik kan het alleen maar aanraden top gereedschap.

Super!!!

Top bedrijf! Snelle levering en goede kwaliteit!!

Perfecte communicatie en stipte levering. Ga zo door.

Fijne zaak om iets bij te kopen, komen afspraken na.

Makkelijke website om te bestellen, gelijk bericht terug wanneer het afgehaald kon worden, stond ook klaar en netjes geholpen bij het afhalen.

Snelle levering

Ik heb bij de helpdesk aangegeven dat ik graag het product snel zou willen ontvangen. Ik kreeg snel een reactie en het product werd inderdaad snel geleverd. Jammer dat op de doos een sticker zat dat de levering uit meerdere dozen zou bestaan. Bij navraag bleek dit toch niet het geval.

Snelle levering en top machine

snelle levering

snelle levering en goede kwaliteit

Goede en zeer snelle levering

De levering van het product is snel en goed en de omschrijving is prima. Dit is niet de eerste keer dat ik hier wat bestel en zeker ook niet de laatste keer.

Wat je ziet is wat je krijgt en snel geleverd .

makkelijk bestelt en snel geleverd .

ziet er goed uit.

Nog geen ervaring maar ziet er degelijk uit voor deze prijs

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Ik had snel gevonden wat ik zocht en had het snel in huis

Snelle levering en top product

Zeer snelle levering, heb op vrijdag besteld en maandag al mijn spullen in huis!

betrowbaar

snel geregeld

Beste prijs-kwaliteit

Ik heb paar keer iets van dit site gereedschap gekocht.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht