Perfect !

Stucloper gekocht. Prima product, snel afgeleverd, redelijke prijs. Zeer tevreden. Blijf klant bij HBM

Een webwinkel zoals het moet, top !!!

Doet wat ervan verwacht word,goede service,snelle levering,top !!!

assemblage vergt enige moeite

de assemblage van de net aangeschafte grondfrees kostte meer moeite dan verwacht; dit vooral omdat de machine afweek van het exemplaar op de instructievideo en ook de Nederlandstalige gebruiksaanwijzing enige hiaten vertoonde. Bestelling via de site en aflevering verliepen probleemloos en de machine zelf werkt goed. Wel de handvaten nog zelf moeten vast lijmen.

Gewoon prima

vlotte en snelle afwerking van de bestelling

Altijd directe opvolging van de bestelling Vlotte communicatie

Werkt zoals het hoort

Ik wou een niet al te dure momentsleutel en kwam terecht bij HBM. Op mijn werk word het hier ook vaak besteld dus was er al bekend mee.

Gewoon goed

Goed materiaal en op tijd geleverd en niet eens duur.

Delivered quickly and always reliable stuff

I've ordered a lot from HBM Machines, from hand tools, woodwork machines and now an airco system. All have been great value so far and nothing has failed on me. Highly reccomend!

Beste prijs en snel geleverd

Beste prijs Pakketje is snel geleverd Gemakkelijke site waar je alles direct vind

Snel, duidelijk, prima prijs/kwaliteit!

Momentsleutel besteld, orderproces volgen gaat perfect, levering volgens afspraak en prima prijs / kwaliteit gereedschap!

Perfect niets op aan te merken.

Alles keurig voor elkaar, vlot geleverd, werkt perfect.

snelle levering, goede service

Top , snelle levering

Goede en snelle levering. Niets op aan te merken.

Goede prijs/kwaliteit

Snelle professionele service, prijs/kwaliteit aan te raden

Kort,bondig en uitstekende uitvoering!

Ik kreeg wat ik vroeg,rapper dan ik dacht,beter dan het beste!

Makkelijke bestelling proces

Het artikel een staalborstel op haakse slijper doet zijn werk Werk prima

Netjes verzonden snel in huis

Geleverd volgens afspraak

duidelijke site.

Helemaal TOP!!

Snelle levering van een robuste bankschroef.

Top kwaliteit

Goed kwaliteit gereedschap Snelle levering Aanrader

Kwaliteit en dat voor een nette prijs,dat hadden wij zeker niet verwacht met dit product. Tnx HBM.

Snelle bezorging,prima product niets maar dan ook niets op af te keuren. Bedankt,en de Vriendelijke Groeten natuurlijk.

Goed en op tijd bezorgd.

bestelling OK

Bestellen prima , Alleen had de transporteur de machine niet zo handig neergezet bij mij thuis ,niet volgens afspraak !verder geen problemen

Snelle levering

Pakket volgende dag al in huis en alles heel duidelijk alle stappen van de levering te volgen via je mail.

Het juiste materiaal voor het juiste werk en op tijd geleverd

Mijn momentsleutels werden geleverd met een handleiding (altijd leuk)

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht